Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha először a pszichológusomnak mondom el, hogy biszex vagyok?
A pszichológusod már rég tudja, sokkal jobban ismer mint te saját magad. Egyébként is haladni akarsz a terápiával akkor ne játszmázz vele, legyél vele teljesen őszinte másképpen nem fog menni.
A barátnőd meg nem a terapod... becsaphat, elárulhat, a kezelő terapod viszont nem fog, egyedül a te érdekedet nézi. Szóval először vele vitasd meg a kérdéskört.
Itt azt fogják neked mondani hogy ez normális.
De nagyon nem az.
A pszicológusodra hallgass ne a gyk ra vagy a barátnődre.
Egy lszihologus csak maganak jegyzetel
Amit te elmondasz neki azt nem mondhatja el masnak
Erre alapul a pszihologus es a beteg kozti bizalom
Plusz ha kikotyog mindent a pszihologus az nagyon rosz fenyt vet ra es ezert kevesebb munkaja is lezs
En nem ertek annyira ehez
De szerintem a korhazi pszihologus ugyan ugx pszihologus ha magan pszihologus lenne
Ugxan ugy van titoktartasi kotelezettsege
Szerintem...
Nem tudom pontosan ezeket a dolgokat, de ha nyitsz a pszihologus fele biztosan elore lendul a terapias kezeles
3-asnál van az igazság:
"Egyébként is haladni akarsz a terápiával akkor ne játszmázz vele, legyél vele teljesen őszinte másképpen nem fog menni."
Ha valami fontos a gyógyszerezésed szempontjából, akkor arról beszél a pszichiáterrel a pszichológusod, de nem azon fognak csámcsogni, hogy biszex vagy.
Egyébként biszex vagy és akkor mi van? Én meg fradista. (nem vagyok az, csak példának mondtam)
Azt megértem, hogy neked furcsa dolog, de semmi extrém és különleges nincs benne valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!