Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportolok együtt egy iskola társammal, ő 18 lesz, én
20.. az a probléma, hogy összejöttünk közös hokira,ő
kiverte enyémet, én meg az övét, többször is de semmi
több, mindkettőnknek vagy csaja, én ezidáig csak
lányokkal szexeltem,szégyen érzetem van?
“Kit érdekel?!”
A barátnőjét érdekelné ha tudná, csak nem tud róla, szegény.
“Csináljon mindenki amit akar, “
Igen, ameddig másnak nem árt vele.
“ nekem is volt nőm és közben haverral is csináltunk ”
Grat, büszke lehetsz magadra. Gondolom a lány nem tudta.
2021. febr. 10. 15:24
#11 Erről beszéltem... Ne foglalkozz más dolgaival...
2021. febr. 10. 15:39
Ne foglalkozz a barátnőddel, mit számítanak a párod érzései. Légy önző és gerinctelen. 🙃
2021. febr. 10. 15:49
Fiatalom mindenki keresi a saját helyét a világban, ebbe beleatrtozik a saját szexualitásának a felfedezése is. Azoktól, akik a barátnő léte miatt gerinctelenséggel vádolják a kérdezőt, megkérdezném, honnan tudják, hogy közben a barátnő nem csinál-e ezt-azt más srácokkal vagy épp lányokkal? Ez még nem házasság!!! - és szerintem abban se a szexuális kiajátítás és kizárólagosság lenne a fontos!
2021. febr. 11. 12:04
“ Azoktól, akik a barátnő léte miatt gerinctelenséggel vádolják a kérdezőt, megkérdezném, honnan tudják, hogy közben a barátnő nem csinál-e ezt-azt más srácokkal vagy épp lányokkal? ”
Tehát mostantól mindenki csalja meg a párját, hátha a párja is csalja őt?
Attól hogy te nyílt kapcsolat párti vagy nem kell mindenkire ráerőltetni. Semmi baj nincs a nyílt kapcsolatokkal, ameddig mindkét fél beleegyezésével történik. De azt senki ne magyarázza meg hogy tisztességes dolog titokban félrek*rni.
2021. febr. 11. 12:34
15-ös, a 14-es vagyok. Nem mondtam, hogy mindenki legyen nyitott kapcoslatban. De tizenéves korban, ha valakinek van barátja vagy barátnője, az ne képzelje magáról azt, hogy neki KIZÁRÓLAGOS joga van a másik szexualitásához. Ebben a korban kezdik az emberek felfedezni magukat... és a szexet. Most jelentse be mindenki előre a barátjának/barátnőjének, ha ki szeretne próbálni valamit valaki mással, mert kíváncsi???? Ugyan már... ez szerintem nem életszerű. És áltathatod magad azzal, hogy a te párkapcsolatod bizony ilyen - de én nem hiszem el, hogy ilyen és így is marad. Bocs.
2021. febr. 11. 13:05
Én meg továbbra is gerinctelenségnek tartom a megcsalást és ez így is marad. Bocs. Mert lehet szépíteni így meg úgy, de ez megcsalás. Biszex vagyok, mégse csaltam meg senkit, se fiatalon se most.
2021. febr. 11. 13:13
#17, micsoda minta polgár vagy te jó ég
egyet tudok érteni azzal, aki azt írta, hogy fiatalon kíváncsi az ember, inkább most élje ki magát a kérdező, mint pl 20 év múlva esetleg család mellett
2021. febr. 11. 14:31
Élje ki magát, csak ne barátnő mellett, akinek hazudik.
Ezért utálják annyian a biszexeket.
2021. febr. 11. 14:49
20/20 A kérdező kommentje:
.. mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat, a hozzászólásokat, voltak akik megosztották saját tapasztalatikat, és voltak aki elmondták az őszinte ellenvéleményüket, lehet, hogy nem vall becsületességre, de én továbbra is maximálisan eltitkolom, senkinek nem fogom elmondani, pontosan azért mert nem érzem magam bi. nek, és nem azért mert elfogadom, vagy nem fogadom el magam, ez egy véletlen helyzetnek az eredménye.. belementem, magamtól..jó volt, tudom milyen érzés, semmi több, és nem a fiúk vonzanak, lánnyal képzelem el az életemet.. hát ennyi mindenkinek köszönöm a véleményét, holnap törlöm .
Kapcsolódó kérdések: