Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szeretném próbálni a szexet fiúval is aktívként, szerintetek mekkora probléma az extra méret?
Figyelt kérdés
Eddig csak lányokkal voltam, sokat kellett szöszölni amíg sikerült nagyobb fájdalmak nélkül. Elsősorban feminin srácok jönnek be2020. jún. 6. 20:18
1/7 anonim válasza:
Kellő tágítás és figyelmesség mellett szerintem nem okozhat problémát.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, azért is kérdeztem mivel még sosem volt anál. Mindig sok síkosítót használok és türelmesen tágítom a partnerem
2020. jún. 6. 20:21
3/7 anonim válasza:
Ha nem esel neki, akkor esélyes, hogy nem lesznek gondok.
4/7 anonim válasza:
Kisebb dolgokra pont ilyet keresek, csak lánnyal voltam eddig, de tetszenek a nagy farkak :S
5/7 anonim válasza:
Nekem lehet, hogy gondot okozna az extra méret. Egyszer volt dolgom egy, az átlagnál valamivel nagyobb mérettel. Lehet, hogy a partner bunkósága is közrejátszott, de nem tartozik a legkellemesebb élményeim közé.
6/7 anonim válasza:
KÁr hogy törölve lettél:( Azonban csak azért mert régi vágyam egy nagy farkú srác, aki hagyná, hogy pl megfogjam neki.:(
7/7 anonim válasza:
Fiúknál nincs az a méret, ami nem fér be. Legalábbis nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!