Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek elmúlik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmúlik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Húszonöt éves vagyok, párkapcsolatban élek három hónapja. Előtte húzamosabb ideig, évekig megéltem a biszexualitásom. Most tartós kapcsolatban élek, azonban hiányzik olykor-olykor a másik nem. A párom nem lenne vevő hármasra, én sem hiszem, hogy szeretném őt mással látni. Ez lehet, hogy idővel változhat, nem tudom. Azonban félre lépni sem szeretnék.

Szerintetek elmúlik? Elnyomható ez az érzés? Nagyon tanácstalan vagyok. :/

2021. febr. 6. 08:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
Valahogy meg kellene kérdezni a párodat,hogy mi erről a véleménye... és ha nem eluasító,meg kellene beszélni.
2021. febr. 7. 11:17
 12/16 A kérdező kommentje:
Véleményem szerint csak azért nem lényeges, hogy nilyen nemű vagyok, mivel mindkét nemet elérheti idővel a kapuzárási pánik. Valamint úgy tapasztaltam eddig, hogy mindkét nem nagyságrendileg ugyan azon igények hiánya végett megy félre. Puhatolóztam erről a páromnál, azonban nem tudnám elviselni, hogy ő mással van és ő sem fogadná el, hogy én. A lelkiismeretem annyira nem is nagyon hagyja, hogy ilyet tegyek. Ebből kifolyólag inkább az elnyomása a lényeges számomra.
2021. febr. 7. 14:37
 13/16 anonim ***** válasza:
86%

A "kapuzárási pánik" olyan 50 körül szokott előjönni, de érthető, hogy ezt is így hívod.

Ha a párod nem tudná elviselni, akkor tényleg nincs más, el kell most nyomnod. Egy dologban bízhatsz, hogy ha már hosszabb lesz a kapcsolatotok, akkor megengedőbb lesz. Szerintem 3 hónapos kapcsolat nem annyira régi még, hogy a párod is érezze, hogy téged egy ilyen kapcsolat nem térít el tőle.

Nyilván semmit nem tudunk a párodról, lehet, hogy később sem viselné el ezt tőled, de lehet, hogy igen.

2021. febr. 7. 17:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért engem megdöbbent, hogy a többség a "megcsalást" látja az egyedüli megoldásnak...
2021. febr. 7. 17:32
 15/16 sandrisbp ***** válasza:
84%
Nem tudom. Én pasi vagyok, és szerintem igenis fontos, hogy a kérdező milyen nemű. Lánynál el tudom képzelni, hogy ha nagyon jó a párkapcsolata, szerelmes, akkor tartósan elnyomja a saját neme iránti vágyait. Fiúnál már kevésbé - bár láttam már ilyet is, de ritkán lett jó vége. Volt olyan korszakom, amikor én is megpróbáltam elnyomni magamban, mert úgy éreztem, hogy nem helyes, ha fiúkkal is szexelek a párom mellett, akit szeretek, de akkor meg egyre gyakrabban homoerotikus álmaim lettek, egészen addig, amíg aztán felnőttként éjszakai magömlésem nem lett egy ilyen álom hatására, ami nagyon meglepett, mert korábban kamaszként nekem sose volt ebben részem. [Azért nem, mert már hamarabb, 10-11 éves korom körül rájöttem arra, hogyan tudok örömet szerezni magamnak, mintsem hogy ilyesmi történt volna velem - és onnantól kezdve elég sűrűn játszottam is a farkammal, néha naponta többször is.] Szóval azután, hogy 1-2 ilyen fiús álomban elélveztem, úgy döntöttem, hogy ennél már az is jobb, ha inkább élőben csinálom. Tudom, hogy sok lány most ezen majd felkapja a vizet és mindennek elmond, de én ezt így éreztem - és ma is úgy gondolom, hogy helyesen döntöttem.
2021. febr. 20. 03:46
 16/16 A kérdező kommentje:

A nemek közti sztereotípiák elhagyása végett nem szeretném megadni a nemem a kérdésben. Egyrészt a homofób válaszolókat kiszűrni ezáltal, valamint a megkülönböztetést, hogy ha nő, akkor a párom valószínűleg elnézőbb lenne, esetleg egy későbbi édeshármasra is. Ha pedig férfi, akkor az intenzívebb homofób megjegyzésekre, a férfiként megtehetem mert a párom úgy se tudja meg. Konkrétan mintha férfiként szabad lenne titkon csalni, nőként pedig jobb opció a hármas, mert férfiként elítélendő a biszexualitás.

Köszönöm a válaszokat továbbra is, nem tudnám megcsalni, lelkiismeret furdalásom van, illetve lenne is ha megtenném, maga a gondolat is azt eredményezi.

2021. febr. 21. 03:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!