Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek elmúlik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmúlik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Húszonöt éves vagyok, párkapcsolatban élek három hónapja. Előtte húzamosabb ideig, évekig megéltem a biszexualitásom. Most tartós kapcsolatban élek, azonban hiányzik olykor-olykor a másik nem. A párom nem lenne vevő hármasra, én sem hiszem, hogy szeretném őt mással látni. Ez lehet, hogy idővel változhat, nem tudom. Azonban félre lépni sem szeretnék.

Szerintetek elmúlik? Elnyomható ez az érzés? Nagyon tanácstalan vagyok. :/

2021. febr. 6. 08:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
Lány vagy?
2021. febr. 6. 08:39
 2/16 A kérdező kommentje:
Lényegtelen a kérdés kiírásával kapcsolatosan szerintem.
2021. febr. 6. 08:45
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
Hát tudom, hogy ez nagyon nehéz döntés, de szerintem ezt el kell döntenie az embernek magában, hogy hűséges lesz és nem kacsintgat félre (biszexuális vagyok, kapcsolatban...)
2021. febr. 6. 09:02
 4/16 anonim ***** válasza:
93%
Ha a jelenlegi kapcsolatod valoban jo es tartosnak nez ki ,akkor idovel javulhatnak majd az erzeseid is
2021. febr. 6. 09:11
 5/16 anonim ***** válasza:
92%
3: nálad működik?
2021. febr. 6. 10:10
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálam igen. Jó, még csak 7 hónapja vagyunk együtt. De ha eszembe is jut, egyből figyelmeztetem magam, így nem tévedek el. :)
2021. febr. 6. 11:50
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem teljesen ugyan úgy "működik " a két nem ilyen téren, nem teljesen lényegtelen szerintem.

Ha boldog és tartós a kapcsolat egyébként, idővel enyhülhet az érzés, és neked kell addig erősen elhatároznod magad. Heteróknál is van olyan, hogy a kapcsolat elején megijed az egyik, hogy nem lehet mással, de ha igazán szereted, akkor ezen túl fogsz lépni, hidd el ☺️

2021. febr. 6. 12:39
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Tégy a belátásod szerint!😉😎
2021. febr. 6. 20:09
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy időre félre tudod söpörni, de 40 kerül újra előtérbe kerül majd.
2021. febr. 7. 10:35
 10/16 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem sem mindegy, hogy lány vagy-e vagy sem.

Szerintem sokkal-sokkal több olyan férfi van, aki tolerálja, hogy a kedvesének egy testi-lelki barátnője, mint nő, akit nem zavar, ha mellette a párja pasizik.

2021. febr. 7. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!