Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nektek uszodákban, konditermekbe hiányzik a közös meztelen tusolás?
Figyelt kérdés
zuhanyzó, pucér2021. febr. 3. 17:35
12/14 anonim válasza:
Én mindig is nagyon nagyon szerettem a közös fürdést Tusolás t
13/14 anonim válasza:
Jaj ne is mond! Nagyon hiányzik már. Bár a fiúk nem szeretik, mikor bemegyek a zuhanyzóba, dehát én szeretek ott lenni. Mindig mondom nekik, hogy ne aggódj, nem nézek oda, de aztán ezt nem mindig sikerül betartani. Most mit csináljak, ha egyszer szép egy test, akkor nyílván rápillantassz. Már mondtam is nekik, hogy segítek bárkinek fürödni, de nem akarják. Pedig szerintem jó móka lenne. Egy puszi ide, egy puszi oda, na meg persze a sok tusfürdő a lényeg és már szép tiszta is a test.
14/14 anonim válasza:
És te hol szoktál fürödni Amúgy mit lehet rólad tudni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!