Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok hokizni online más srácokkal? Ha igen hol szoktatok?
Figyelt kérdés
Skypeon szoktam néha hokizni más srácokkal. Jobb mint egyedül csinálni.
Érdekel más hogy csinálja milyen a farka meg mennyit élvez. más nem izgatna de hokizni jó együtt.
23/f
2021. jan. 28. 18:14
11/20 anonim válasza:
Igen,skype-on elég sokszor.Szeretem mással együtt verni,személyesen is 😊
13/20 anonim válasza:
Ha lenne partner akkor snapen igen 😂
14/20 anonim válasza:
Skypon. vannak csoportok is ilyenre
15/20 anonim válasza:
Szoktam persze, főleg így korona mellett vált praktikussá. Mosatnában leginkább dirtyroulette-n, de használom még a skype-ot, a snapchatet, whatsappot és instagram-ot is ilyesmire. Régebben badoo-t, kik-et és fb messengert használtam még ilyesmire. Gyakorlatilag bármi ami videóhívás képes az megfelel ennek a célnak, partnereket meg vagy roulette oldalakon, vagy társkeresőkön vagy speciálisan ilyen témával foglalkozó fórumokon lehet a leghatásosabban találni. Több évnyi tapasztalatom szerint legalábbis.
29/f
16/20 anonim válasza:
Ha valaki szeretne írhat snap nevet:)
17/20 sandrisbp válasza:
A bateworld-ön akár 80.000 partnert is találni ilyesmire a világ minden tájáról, ha valaki tud angolul.... meg élő események, csoportos közös masztik is szerveződnek ott... elég sok magyar is fenn van.
18/20 anonim válasza:
Szeretem ènis skypon,írhattok.
19/20 anonim válasza:
Ha valaki szeretne írjon privátban, de lehetőleg 20 alatt. Élőben verném másét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!