Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Játszadozott ma már valaki videochaten?
Figyelt kérdés
2020. jún. 3. 11:59
1/10 anonim válasza:
Nem ,
Sajnos semmi jó videóchatet nem tudok.
2/10 A kérdező kommentje:
Vicces #1-eske, akkor csinálj egyet!
2020. jún. 3. 13:25
4/10 anonim válasza:
En is játszadoznék vidieochaten valakivel ahjj...
17f
5/10 anonim válasza:
Igen, szoktam néha, jó az, ha nincs rendesen. 😄
6/10 anonim válasza:
Nem, sőt mostanában egyáltalán nem, de korábban volt már rá példa, illetve szimplán telefonon is volt hasonló kaland, mikor orgazmusig ingereltem hölgyet.
Nyitott voltam/vagyok ezekre.
26 F
8/10 Misike02 válasza:
Igen én rendszeresen látogatok chat oldalakat és jó muri, tetszik.
Elképesztően jó csajok is előfordulnak ezeken az oldalakon, akik az esetek többségében tudják hol járnak és kellően kíváncsiak is.
A szexuális életem teljes mértékben ilyen oldalakon élem ki, tudom sivár és szánalmas, de ma már egészen jól írok-olvasok angolul is.
9/10 A kérdező kommentje:
Na es ma? :P
2020. szept. 15. 17:04
10/10 A kérdező kommentje:
Most pont ráérek! Irjatok privit!😉
2020. szept. 22. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!