Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen volt az első bi élménye?
Egy barátokkal össze sörözős buli után mentünk haza, ugyan arra laktunk. Kb 5-6 hónapja ismertem de tetszett, előtte sosem néztem így lányra. Izgatott mindene és a csíkjaira vágytam. Sétálás közben, azt mondta hogy szeretne valamit elmondani nekem, ő biszex és nagyon tetszem neki. A táskám lecsúszott a vállamról, meg csókolta, nem tudtam mi ez de nagyon jó volt. Végül haza mentünk.
Másnap írt hogy menjek át azonnal, rohantam azt hittem baj van. Hiányzott neki az érintésem, ez volt a válasz. Ketten voltunk és csak csókoloztunk amikor vetkőztetet. Mondtam hogy nekem ez az első, nyugtatott. Először ő nyalt, majd én őt, ujjaztuk egymást. Majd nagyon sok segédeszközt vett elő. Csodálatos napunk volt. Végül 3 évig együtt voltunk. :)
25L
Nem volt még,de hasonló fiatal sráccal talán tennék egy próbát.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!