Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kinek volt már a strandon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek volt már a strandon merevedése, és közben a környezete észrevette ?

Figyelt kérdés

Hogyan reagáltak rá !

Biszex ff.

2021. jan. 18. 10:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
volt ilyen strandon .ciki volt
2021. jan. 19. 10:19
 12/16 anonim ***** válasza:
81%
Sokszor volt,haverok,akikkel voltam észre is vették,sokat cikiztek miatta.Nekem a zuhanyzóban is mindig ágaskodott,ott meg mindenki látta
2021. jan. 20. 10:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Talán 17 lehettem ,elaludtam a nudista strandon !

Akkor is ,és azóta is mindig kőkeményen ébredek ,mikor felébredtem qvàra zavarba jöttem de gyorsan elmúlt mert nrm volt szégyenkezni valóm

2021. jan. 21. 04:19
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly február elején Hajdúszoboszlón voltunk, A Férfi öltözőben vagy 6 -tan öltöztünk át!

Volt két fiatal srác aki ott öltözött át(olyan 24-28 évesek lehettek) Teljesen meztelenek voltak de a fürdőruhát nem siettek felvenni, beszélgettek, és a telefont nézegették, közben néha néha megfogták a farkukat, és mind kettőnek kezdett keményedni, de úgy fordultak, hogy akik öltöznek azok lássák.(Az egyik szőke és borotvát oly 17cm farka volt a másiké is szép formás volt de nyírt)

Hát akik öltöztünk mind „lelassítottuk” az öltözést: A mellettem álló 40 srác farka igen csak keményedett. Néhányszor rám nézett, elmosolyodott amint látta, hogy engem sem hagyott hidegen a látottak. Volt egy apa és fia ,(50év és 30 év körüliek) hát azok sem siettek!

ez kb 5 percig tartott, majd a srácok felénk fordulva vették fel a fürdőcuccukat!

Mi is elindultunk lefelé a fürdőbe, a srácokat a lányok várták, minket meg a feleségeink.

A 40 -es sráccal és feleségével később beszélgettünk.

2021. jan. 25. 11:59
 15/16 anonim ***** válasza:
sztem aki kamaszként is járt nudistrandra, nudicampingekbe, az tudna erről mesélni és vszínű a legtöbnek volt ilyen élménye.
2022. jan. 20. 14:22
 16/16 anonim ***** válasza:
úgy ahogy valaki már írta. én is jártam úgy és más srácot is láttam h igen keményen állt neki, de a körülötte levők tettek rá, mintha észre se vették volna, és a srác is elég semlegesen kezelte, kicsit se volt zavarban miatta.
2022. jan. 20. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!