Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kondi öltöző, spontán merevedés, láttál már ilyet?
Szóval az edzés végeztével tusolás és öltözés során láttál már valakit teljes merevedéssel?
Olyat aki nem takargatja, csak simál jön-megy az öltözőben, teszi a dolgát, amikor felöltözött pedig távozik.
Tehát nem recskázik a tusolóban meg semmi, csak felállt neki és ennyi.
Bevallom engem ez egyszerre izgat és természetes dolognak tartom. Mármint férfi öltözőben miért lenne gáz, ha valakinek feláll és nem takargatja, elvégre férfiak vagyunk, kit zavar?
Ugyanaz, amit az #1-es írt. Zuhanyzóban már láttam, sőt velem is előfordult, de befordultam a fal felé.
Álló farokkal járkálni egy kondi öltözőben szerintem kiütné a biztosítékot, habár engem nem zavarna ha ilyet látnék. 😊
Láttam már, de velem is előfordult hogy edzés után merevedésem volt.
Takargatni pedig azért szokták, mert attól hogy pasik vagyunk, az még mindig az intim testrésze egy pasinak, és ettől semmilyen szinten sem kötelező mutogatni vagy hogy bárki is lássa hogy neki milyen és mekkora. Ettől függetlenül persze engem is izgat, és odapillantok, meg szoktam nézni, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!