Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiúk, nektek milyen volt az első fiús élmény?
Figyelt kérdés
Évek óta kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet kielégíteni egy korombeli, vagy egy kicsit idősebb férfit, de erre még nem volt lehetőségem.
Félek tőle egy kicsit, hogy hogy fogom magam érezni utána, illetve attól is, ha pl. olyan férfivel lennék, akinek már nem ez az első és esetleg elkapok tőle valamit. Bennetek volt félelem? Hogyan éltétek meg az elsőt?
Meghatározó, jó élmény volt vagy épp ellenkezőleg?
25/F
2021. jan. 13. 13:53
1/10 anonim válasza:
Csak kivertük egymásnak,jó volt,élveztük és nem bántam meg.
2/10 anonim válasza:
Elsőnek csak engem elégítettek ki, második alkalommal csak én őt. Nagyon jó volt és nem bántam meg.
3/10 anonim válasza:
Nekem jó volt. Análoztunk, passzív voltam.
23/F
4/10 Bandi1398 válasza:
Én nagyon izgultam, de miután belevágtunk már nem. Kivertük egymásnak és én pedig szájjal elégítettem ki. Nem bántam meg.
22/F
5/10 anonim válasza:
Neten ismertem meg kb 21-2 éves koromban egy környékbeli srácot akivel város szélén találkoztunk. Ott erdőben, kocsiban csináltuk. Első pár alkalommal csak leszoptuk egymást. kb a 4ik alkalommal már meg is dugtuk egymást. Izgalmas volt. Éreztem magamon meg láttam rajta is, hogy izgul de nagyon jó élmény volt. Úgy be voltam gerjedve, hogy majd szétdurrant a farkam. Ha használtok végig gumit akkor nem kell parázni nem kapsz el semmit. Utána pedig jól fogod érezni magad mert ha fantáziálsz vagy vágysz rá akkor tuti akarod, és utána kielégülten, jól fogod érezni magad. Én meg voltam könnyebülve. örültem, hogy megtörtént és vágytam a következőre. Azóta is volt meleg kalandom de évente csak 3-4. Ha gondolod irj rám és bezsélhetünk. ;) 28f
6/10 anonim válasza:
Csak közös hokizásban volt részem de én többet nem is akarok. Az első élmény meghatározó volt,azért lett a többi!
7/10 anonim válasza:
Én még nem voltam,de kipróbálnám egy fiatal sráccal.20f
8/10 anonim válasza:
Izgalmas és nagyon jó volt az első egymásnak kiverés. Akkor sajnos nem volt több. Később pótoltuk.
9/10 anonim válasza:
Sajnos még nem volt, de már nagyon szeretnék leszopni valakit 16/F
10/10 anonim válasza:
Én is nagyon szeretném ki próbálni főleg hogy leszopjak valakit.
16F BP közeli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!