Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nagyon lógós herezacskó, zavaró?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon lógós herezacskó, zavaró?

Figyelt kérdés

Nekem sajnos csak közepesen lógós zacsim van, de, ha látok egy igazán lógós vagy nagy zacsit elkap az irigység :D

Az akinek nagy lógós van őt zavarja, hogy csapódik ide-oda, vagy épp izgató hatást tesz rá?

2021. jan. 5. 12:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem zavaró. Nekem se lóg mondjuk.
2021. jan. 5. 13:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. jan. 5. 13:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem ha lógós állapotban van kellemetlenül érzem magam
2021. jan. 5. 15:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan közepesen/átlagosan lóg, de engem nem zavar, sőt izgat ha lógós valakinek.
2021. jan. 5. 15:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
pl nyréon amikor jobban lógós, és laza gatya van rajtam, a buszon ahogy rázkódik, kifejezetten kellemes. az más kérdés hogy emiatt meg felűll. szexnél is szeretem a fityeg
2021. jan. 5. 15:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
iszonyat szexi amikor úgy lóg
2021. jan. 5. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
elég kellemetlen néha
2021. jan. 7. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!