Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő/lány, aki nagyobbat élvez, ha ő tesz magáévá valakit (akár pasit, akár csajt) felcsatolhatóssal, mintha belé hatolnának?
Velem előfordult fiatalabban, 15-16 évesen, egy barátnőmet simogattam, fogdostam, és annyira felizgultam rá, ha továbbjutunk, elmegyek attól, hogy kényeztetem (teljesen biztos). Csak hazaért az anyukája...:D
19/L
Engem felizgatna ha egy lánynak csinálnám, de attól még nem tudnék elélvezni. Ha egy fiúnak kéne csinálnom, az nem hiszem hogy izgatna.
19/L
Biszex pár vagyunk. Felcsatolhatós is izgatja a nőt, ha jól van felhelyezve. Ráadásul, nem tudom, nálatok, milyen a szex, de ha egy pár vagy hármas, négyes társaság összejön, akkor sem úgy zajlik, hogy minden előzmény nélkül felkapja a nő és agyneki. Jellemzően mindenféle izgalmas játék előzi meg. Már ott elkezdők, hogy agyban ráhangolódik a pár vagy a társaság a szexszel teli estére. Amikor elkezdődik a testi része a játéknak, akkor a vetkőzés, simogatás, csókolózás, franciázás, tehát előjátékok hatása alá kerülnek a részvevők. Megesi, hogy orál szexnél már orgazmus is van. Az is lehet, hogy csak élvezéshez közeli állapotba kerül a nő, aki felveszi a felcsatolható dildót. A lényeg, a nő, mire felveszi általában igen fel van húzva.
A felcsatolható dildók jellemzően tapadókorongos alsórésszel rendelkeznek, ami a puncinál is lehet. De a szíj pántja is bevághat jó helyre is. (persze rosszul is) Nejem már ezektől a stimulációktól képes olykor elmenni. Természetesen nem ez az általános, de létezik ilyen helyzet is.
Ne feledkezzünk el azokról a felcsatolható játékszerekről sem, melyek kettős dildóval rendelkeznek. Egy kifelé, egy pedig a nőnek befelé.
Még egy tippem van, a felcsatolható pánt belső felére rá lehet erősíteni vibárátort is. De létezik távirányítású, behelyezhető dildó, vibrátor is, melynek használatát nem akadályozza a felcsatolható. 😉🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!