Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Leszbikus lányok! Ha együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok! Ha együtt vagytok egy lánnyal mit éreztek?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy lánnyal de igazából semmilyen szexuális vonzalmat nem érzek iránta.. nem tudom, hogy milyen érzés mert még csak fiúkkal voltam együtt szóval.. ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem szeretem a lányt mert imádom meg minden de nem tudom eldönteni a szexualitásom sem.. eddig biszexuálisnak mondtam magam de már heteronak érzem magam szóval.. LÁNYOK MIT ÉREZTEK HA EGYÜTT VAGYTOK EGY LÁNNYAL?
2021. jan. 1. 19:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagyok, az ágyban vonzalmat, kívánom a lányt, szétfolyok az érintésétől. Lelkileg meg szerelmet, kötődöm, ragaszkodom hozzá.
2021. jan. 1. 19:37
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Akkor te "csak" biromantikus vagy.
2021. jan. 1. 19:57
 3/11 anonim ***** válasza:
68%

Én nagyon oda tudok lenni lányokért, és akit szeretek ahhoz nagyon is vonzódok, szóval ha te ezt nem érzed, akkor vagy hetero vagy, vagy az illető lányt nem szereted.

Hidd el ha szeretnéd azt tudnád.

2021. jan. 1. 21:45
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát én szeretem.. csak lehet nem úgy:/ de nem akarom elrontani a boldogságát olyan aranyos. Mellesleg nem érzem magam készen jelenleg egy kapcsolatra.. de visszautasítani meg nem volt szívem.. nem tudom mit csináljak most mert nem szeretném megbántani
2021. jan. 1. 22:22
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképp jobb ha ezt őszintén elmondod neki, mint ha hitegeted.
2021. jan. 1. 22:30
 6/11 A kérdező kommentje:
De én tényleg szeretem.. csak magam sem tudom, hogy hogy.. össze vagyok zavarodva
2021. jan. 2. 01:36
 7/11 anonim ***** válasza:

Én nem túl rég kavarok egy lánnyal. Már egy ideje tudom, hogy a lányok jobban érdekelnek, mint a férfiak, sőt jelenleg egyáltalán nem tudnám elképzelni férfival. Nem tudom mikor fog visszavaltani megint az érzelem világom, lehet fog és az is, hogy nem, de volt olyan 2 év is az életemben amikor még nő mellett nem tudtam elképzelni semmit.

Témához visszaterve, ha egy lánnyal vagyok, akkor érte bármit megtennék. Már attól teljesen oda meg vissza vagyok, hogy rám mosolyog és megcsókol. Ha hozzáérhetek a bőréhez, az olyan, mintha selymet tapintanék, és amikor másképp érek hozzá és látom, hogy élvezi teljes mértékben kielégülök. Persze már ettől is folyok szé

2021. jan. 2. 16:46
 8/11 anonim ***** válasza:

Uppsz véletlen elküldtem.

Szóval szétfolyok attól is, ha én érhetnek hozzá. És a bújás. Legutóbb annyira bújtunk, ha még egy kicsit jobban összebújunk összeolvadunk eggyé.

Beszélj vele mielőbb. Ne szívás semmiképp.

2021. jan. 2. 16:49
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Együtt vagyok egy nővel, akinél pont ezt érzem velem kapcsolatban, mint amit te leírtál az érzéseidről eddig. Én vagyok az első nő akivel együtt van. És nem csak a s.zex miatt, mert kb. 8 hónapja folyamatosan írunk, időnként találkozunk, közös programok, csók, minden volt. Mégis tudom egy biztos forrásból hogy nem úgy szeret mint nőt.. mert hetero... De mégis ott van, hogy akkor hogy képes minden nap mondani hogy szeret, csókolózni velem, fogni a kezem... Emiatt érdekelne hogy te hogy érzel a nő felé? Szerelmes vagy? Vagy mennyire intenzív az érzés? A férfak irànt eddig érzettekhez képest? És miért nem vagy "képes" megmondani neki, ha nem akarnál vele lenni? Ezek érdekelnének.. ha kifejtenéd sokat jelentene..
2021. jan. 2. 22:48
 10/11 A kérdező kommentje:
Hello! Igazából magam sem tudom mit érzek.. nyilván nem úgy “vonzódok” hozza, mint egy férfihez de szeretem.. nem tudom hogyan teljesen össze vagyok zavarodva.. :/
2021. jan. 3. 03:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!