Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez miért lehet velem? 19/F

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért lehet velem? 19/F

Figyelt kérdés

Van bi hajlamom, kb 2018 ota szoktam masztizni neha fiukra is. Regen ezt nem ismertem be magamnak, es probaltam elnyomni, de nem birtam a vegtelensegig ezert 2018ban megtortent az elso masztim fiura. Es azota rendszeres lett, viszont nem kivanom mindig oket, de neha ram jonnek olyan napok amikor csak a fiukat kivanom.

Jarni nem tudnek fiuval, csak szexualisan izgatnak.

Es az a lenyeg hogy alapvetoen lanyokra tobbszor szoktam masztizni mint fiukra, kb 70-30 az arány, viszont amikor a fiúkat megkívánom, és fiúkra is masztizom, akkor a sokkal intenzívebb az egész maszti, sokkal jobban áll és lüktet a farkam, ha meglátok egy olyan képet egy pasiról ami izgat, a szivem is jobban dobog és erzem hogy a fejembe is több vér megy, és sokkal több előváladékot is termelek. Viszont amikor lányokra masztizom, ennyire sosem szokott intenzív lenni egyik érzés sem, es szinte sosem all ennyire kemenyen a farkam.

Miert lehet ez? Nem kivanom mindig a fiukat de ha oket kivanom akkor oket sokkal jobban mint alapbol a lanyokat.

Azert lehet ez mert regen elnyomtam ezt magamban, es ket ev alatt meg mindig nem eltem teljesen ki magam?

2020. dec. 29. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
12%

Én azt nem értem, hogy néha van ékezeted, néha nincs

Mitől lehet ez?

2020. dec. 29. 22:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért van, mert biszexuális vagy.

Jobban vonzódsz a lányokhoz, de felizgatnak néha a fiúk is.

Nem könnyű megbarátkozni vele, de nem lehetetlen.

A legfontosabb, hogy senki nem tudja, nincs rád írva, csak te döntöd el kit avatsz be a titkodba.

Ha elfogadtad, jó ha van bizalmasod akivel beszélsz róla.

2020. dec. 29. 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:
15%

Tudod, megy itt évtizedek óta ez a biszexualitásnak hazudott maszlag... A valóság szinte mindig az szokott lenni, hogy érzelmileg és esztétikailag a nőkhöz, nőies szépeséghez vonzódsz, viszont testalakatilag, formára a fiúk izgatnak fel. És ez a két dolog teljesen élesen el is különül. 10-ből 8-nál innen fúj a szél.

Tehát ne azt a kérdést tedd fel magadnak, hogy kikhez vonzódsz jobban, hanem hogy kikhez milyen értelemben vonzódsz, és milyen értelemben nem. Igazából a választ most is tudod, a probléma mindössze az, hogy az efféle keverék irányultságokra nincs bevett kifejezés.

2020. dec. 30. 00:42
 4/5 sandrisbp ***** válasza:
92%
Valószínűleg még nagyon fiatal vagy. Heteroromantikus biszex lehetsz jelenleg, de ezekkel a tudálékos megnevezésekkel nem sokra mégy. Próbálj szexuális kapcsolatot létesíteni fiúval és lánnyal is, olyannal, akihez eléggé vonzódsz (a társkereső oldalakon könnyű lesz találni vállalkozó jelentkezőt, ha épp nem állnak sorban nálad) és abból, hogy a kezdeti valós szexuális élmények hogyan hatnak rád, valószínűleg rá fogsz jönni, mi is a te utad.
2020. dec. 30. 03:02
 5/5 anonim ***** válasza:
66%
Huh mikor fiú veri az brutál...
2020. dec. 30. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!