Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgat mást is fiúként nejlon harisnyát felvenni?23F privit is nyugodtan😉
Figyelt kérdés
Harisnya2020. dec. 27. 23:01
1/16 anonim válasza:
Engem igen, szeretem nagyon. :)
2/16 A kérdező kommentje:
Írj privit ha gondolod😉
2020. dec. 27. 23:58
4/16 anonim válasza:
Nem, de azért nézegetek ilyeneket :P
5/16 Biboy2 válasza:
Engem csinált meg transzi úgy h előtte beoltoztetett
6/16 anonim válasza:
Igen. Nagyon szeretek harisnyát húzni, nekem nagyon kényelmes.
A legszexibb ruhadarab, kár, hogy a Nők nem szeretik.
7/16 anonim válasza:
Igen,sokat hordok.
Ha gondolod,írj privit.
8/16 anonim válasza:
Már több mint 15-eve hordok nadrág alatt pasiként harisnyát, úgy fogalmaznék hogy már megszoktam. Elején persze izgatott! Most inkább az új darabok beszerzése hoz lázba, hiszem hogy az olcsóbb cseh, lengyel, olasz gyártók alap harisnyái között is van érdemi különbség. Én amolyan féises teszternek tartom magam.
9/16 anonim válasza:
Izgat, csak sajna hordani ma még nem lehet pasiknak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!