Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Sikerült elélveznem többször...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerült elélveznem többször is attól, hogy megujjaztam a fenekem. Élvezném fiúként igazi farokkal is ha seggbedugna valaki ??

Figyelt kérdés

Mostanában többször is felnyúltam magamnak egy és két ujjal is és mindegyik alkalommal nagyon élveztem mert állt közben a farkam is és el is tudtam élvezni.

Ha kipróbálnám egy igazi farokkal, akkor is ennyire élvezném ha mondjuk dugná közben a seggemet?

2020. dec. 25. 21:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
70%
Persze h jobban èlveznèd, hiszen nem kell arra is figyelned hogy ujjazod magad 😉
2021. jan. 21. 20:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Az előttem néhánnyal felmerült török kamionos analógiát folytatva és kicsit lecsiszolva:

Az hogy magadat izgatod az ujjaddal vagy akár egy dildóval az csak a tested felfedezése, ettől még lehetsz heteró. A kérdés az hogy izgatna-e az hogy egy férfi megdug, el tudod-e képzelni, hogy valakinek a pénisze mozog benned és ez téged felizgat.

Ha már a gondolattól is kiver a hideg akkor ne keress férfit magadnak és éld meg ezt az egészet annak, ami. Heteróként élvezed az anális izgatást.

Ha nem tudod eldönteni, hogy izgat-e, de elég bátor vagy, akkor próbáld ki egy türelmes partnerrel. Ha ott helyben, akár szex közben rájössz arra hogy ez nem a te világod, attól még mindig nem lettél hirtelen biszex, hiszen épp a kipróbálás ébresztett rá, hogy ebből soha többet nem kérsz.

A harmadik opció meg persze az hogy élvezed, ha férfiak dugnak és biszex vagy.

Akármelyik is igazolódik be, ne pörögd túl a dolgokat, érezd jól magad a bőrödben, a szexualitásoddal, hiszen az élet nagyon rövid. ;)

2021. jan. 31. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!