Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex lányok, mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lányok, mennyire fogadható el, ha a pasitok is biszex?

Figyelt kérdés

2020. dec. 23. 19:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt barátn biszex volt, még örült is volna neki, hogy mindketten az LMBTQ-hoz tartozunk.
2020. dec. 23. 19:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
*barátnőm
2020. dec. 23. 19:28
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Sajnos nekem nem férfias a pasi ha biszex. Nem tudom megkívánni. A nők egymás iránti vonzódása viszont cuki, nőies a szememben.
2020. dec. 23. 19:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig hűséges és nem akar hármasozni, addig lényegtelen.
2020. dec. 23. 19:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen, ez az általános vélemény a biszex nők részéről.
2020. dec. 23. 19:38
 6/9 anonim ***** válasza:
62%

Akiket ismerek biszex fiúk:

-jobban szeretik a fiúkat

- fiú is kell nekik barátnő mellett

- csalják a barátnőjüket

- olyan pasival vannak, akinek van barátnője/felesége

- passzívak akarnak lenni lánnyal is

Úgyhogy inkább járok hetero pasival, meg amúgy inkább leszbikus, mint biszex lánnyal. Azt nem mondom hogy egyáltalán nem adnék esélyt egy biszexnek sem, csak sok a rossz tapasztalat.

2020. dec. 23. 20:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#6: Egy heteroflexibilis srácnak adnál esélyt? (Ez a legenyhébb biszexualitás.)
2020. dec. 23. 20:27
 8/9 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem biszexként nincs joga pálcát törni egy másik biszex ember felett a szexuális irányultsága miatt.
2020. dec. 24. 06:31
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A szexuális irányultsága miatt nem, de nem is azt ítélem el ha valaki biszex, hanem azt, ahogyan emiatt sokan viselkednek?

#6 vagyok, ezt tapasztaltam, amit leírtam és ezután kicsit bizalmatlan vagyok sajnos a biszex srácokkal.

Olyan biszex lányhoz is volt szerencsém, akinek volt pasija miközben velem ismerkedett, és nem szólt róla. Egyből véget vetettem a dolognak amint megtudtam, de ő nem tartotta megcsalásnak, mert hogy szerinte lánnyal nem az.

2020. dec. 24. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!