Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor is bi vagyok ha férfiként csak sexet tudok elképzelni férfival?
Figyelt kérdés
Komoly barátnőm van. Jó a sex is viszont néha rámtör az érzés, h egy férfi csináljon meg. Bnőmnek sosem mondtam. Vannak dildóim elrejtve a házban és ha ő dolgozik, előveszem őket. Azt nem tudom elképzelni h egy férfival èljek együtt. De néha nagyon kell a sex.2020. dec. 22. 16:42
11/13 anonim válasza:
"Mármint így boldog sosem leszel, ha elfojtod a vágyaidat és nem tudsz róluk "lemondani"."
Ennek viszont semmi köze a biszexualitáshoz. Egy hetero ember is mondhatja hogy nem tud lemondani arról a vágyáról, hogy más nőket is megdugjon, mégsem szokotuk ezt összekötni a szexualitásával. Egyszerűen nem monogám típus az ilyen.
Egy monogám ember viszont elfogadja, hogy a párja valamilyen (pl kis melle van, akkor nem lesz nagymellű csajjal szex, vagy éppen fordítva, vagy éppen azt, hogy a párjának nincs farka), és ez független attól, hogy milyen a szexuális orientációja.
12/13 anonim válasza:
Hát, azért pl a szexmáni sem normális. Szexfüggőség(hetero,homi). Homikra ez amúgy is nagyon jellemző, hiszen végig hazudozzák az életük nagy részét, nem "tudnak", mernek őszinték lenni a környezetükkel, ezért teljesen elferdül a tudatalattijuk. Abban lelik sokan csak örömüket, hogy dugnak és ebből merítenek erőt, ami szerintem k*rva gáz. Nem a szexből kell önbizalmat nyerni, aki meg ilyen úton van, annak jó keserű élete lesz a végén. Ha még most mást is hisz. :D Félreértés ne essék, nincs ellenemre a szex, én is nagyon szeretem, viszont mikor már húscafatként kezeljük a másikat a saját önző "örömünk" kielégítese céljából, akkor ott már nagy gáz van a fejben. Minden függőség útja a keserű vég. Legyen az szexfüggőség, játékfüggőség, társfüggőség akármi. Gondolom azzal mindenki tisztában van, hogy a függőségek azok mentális bajok, amiknek van egy kiinduló oka(trauma). Ameddig ezt az okot nem találja meg valaki és nem oldja meg, addig sok boldogság nem lesz az életében. Mégha magával és a környezetével el is tudja hitetni azt, de ezek csak pillanatnyi örömök. Kiül az arcra mindenki lelki világa. Eddig nem sok csillogó szemű homit láttam, bár nem csodálom, hiszen sok atrocitás ér minket. Magyarokra amúgy is jellemző ez a "halott", üres tekintet, amiből le lehet szűrni, hogy milyen űr és boldogtalanság van a másikban. Nem különbözik egyébként semmiben egy hetero és homi kapcsolat. Mind a kettőnél ugyanazok a problémák szoktak lenni. Amíg nem vagyunk őszinték a másikkal(kölcsönösen), azt mondjuk, amit a másik hallani akar, addig sosem lesz normális kapcsolat senkinél. Csak ahogy írtam, a homik nyilván sok kirekesztést tapasztalnak a környezetükben(média,család,barátok), mégha nem is közvetlenül, csak közvetetten érinti őket.
13/13 anonim válasza:
Mármint nyilván a kérdező is tisztában van azzal, hogy ez nem egy normális párkapcsolat, hiszen titokban tesz dolgokat. :) Ahol nincs őszinteség, ott már kapcsolat sincs. Ha a barátnő tudna erről és elfogadja, akkor minden oké, de amíg a háta mögött megy ez, addig gáz. Azért is írtam, hogy megcsalás lesz a vége, mert az agy így működik. Ez neurológia, pszichológia. Nem vagyunk olyan különlegesek, meg egyediek, mint amilyennek hisszük magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!