Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A hetero lányok miért ilyenek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hetero lányok miért ilyenek?

Figyelt kérdés

Ölelgetnek, csókolgatnak, flörtölnek, bókolnak stb.

Szóval összezavaróak, de tudod hogy heterok. Vagyis annak mondják magukat de máshogy viselkednek.

Két fiú fele ennyiért melegnek lenne titulálva.

2020. dec. 21. 17:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%

Másabb a lányok igénye a testiségre....

Nem a szexre gondolok itt, de tényleg nagyobb a szükségük az ilyen jellegű dolgokra 😁

Bár én jobban örülnék egy biszex barátnőnek 😁(és nem, vagy nem csak a 3asért)

22/f

2020. dec. 21. 18:14
 2/17 anonim ***** válasza:
45%
Mert a lányok szépek.
2020. dec. 21. 18:18
 3/17 anonim ***** válasza:
71%
Mert sok társadalmi f@szság nehezedik ránk és jó egymástól ilyen “önbizalmi tuningot” hallani.
2020. dec. 21. 18:26
 4/17 anonim ***** válasza:
79%
Kettős mérce.
2020. dec. 21. 18:48
 5/17 anonim ***** válasza:
47%
Mert a férfiak gyökerek. A nők izgatják őket szexuálisan. Minél több a nő annál jobb. Ugyanarra a dologra két férfi esetében már undorral reagálnak. Miért? Mert szánalmas gyökerek.
2020. dec. 21. 18:56
 6/17 A kérdező kommentje:
Igen, de most nem a férfiak nézőpontja érdekel, hanem a hetero lányoké.
2020. dec. 21. 19:06
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Heteró lányként: utálom az erős férfi mitoszát aki nem sírhat mert attól "gyenge".

Épp ennyire utálom azt a sztereotípiát, hogy nem meritek egymást bíztatni, mert az "b€zis".

Szóval nem értem, miért is a nőkhöz szól a kérdésed... a nemtársaidat kéne bíztasd.

2020. dec. 21. 19:19
 8/17 A kérdező kommentje:

Félreértesz. Nem arra irányult a kérdésem, hogy a férfiak nem sírhatnak mert attól gyengék stb. Szerintem is hülyeség de ez más téma.

Az volt a kérdés hogy a hetero lányok miért hülyítik kvázi a biszex, leszbikus lányokat. Mert biszex lány vagyok amúgy, nem pasi.

2020. dec. 21. 20:00
 9/17 A kérdező kommentje:
Tehát hetero lányként te is csinálsz ilyet? Pl lányokat csókolgatsz bulikban? És ha igen akkor miért? Ha nem, akkor semmi.
2020. dec. 21. 20:02
 10/17 anonim ***** válasza:
57%
Jajjj ti szegények, most a csajok ne öleljék meg egymást, mert mi van, ha valaki leszbi véletlenül... F
2020. dec. 21. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!