Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szoktatok olyanon fantáziálni, hogy kipróbálnátok egy csinos lánnyal vagy párral az együttlétet? Ezen csak biszex csajok fantáziálhatnak, vagy hetero lányok is?
Figyelt kérdés
Amúgy meg is tennétek, vagy csak inkább fantázia?2020. dec. 4. 11:46
A kérdező szavazást indított:
Nem izgat
Csak fantáziálok csajról
Csak fantáziálok csajról és párról
Ki is próbálnám élőben
Van benne már tapasztalatom
33 szavazat
1/5 anonim válasza:
Inkább heteró vagyok, talán egy enyhe bi hajlamom van, csak fantáziálok lányokról néha. Talán ha úgy hozza az élet, kipróbálnék egy-két dolgot, de magamtól keresni erre a lehetőséget nem hiszem hogy fogom.
2/5 anonim válasza:
Még nem gondoltam rá magamtól, de megfordítva a helyzetet, ha egy másik lány közeledne felém, lehet, hogy belemennék a dologba.
3/5 anonim válasza:
Lánnyal kipróbálnám, szóval nyilván nem vagyok teljesen hetero:D
Párral nem izgat
4/5 anonim válasza:
Fantazialtam mar errol, lehet ki is probalnam is-is, ha olyan a szitu es vonzoak :)
22L
5/5 anonim válasza:
Érdekelnek a nők is habár nem próbáltam egy nővel sem és a hármast sem. De fantázia szinten beindít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!