Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg férfiak! Ti vettétek már el bi vagy hetero férfi szüzességét?
Figyelt kérdés
2020. dec. 19. 15:06
1/5 anonim válasza:
Heteróét. Persze .... ketten lefogták közben.
2/5 anonim válasza:
Bi fiúét igen. “Hetero” srácok akikkel együtt voltam voltak előttem már sráccal, elgondolkodtató :D
3/5 anonim válasza:
Igen, vettem el. Hetero pasi pedig ha pasival szexel akkor biszex. Az hogy heterónak mondja magát mert képtelen önmagát elfogadni az már az ő dolga, de ettől nem hetero
5/5 anonim válasza:
Haverommal 23 évesek voltunk és én meleg vagyok, neki bnője volt. Hát a vége csók lett részegen és tiszta kanos lett mondta hogy megakar dugni, én is meglepődtem se sikosító se semmi kis nyállal megdugott. Azóta nem tudom mi van vele, már eltávolodtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!