Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nem vagyok meleg, de érdekel kinek milyen van. Ti is szoktatok nézelődni pisilés közben piszoárnál? Van olyan mosdó ahol nincs elválasztó fel közöttük?
Figyelt kérdés
Privatban is jöhetnek ötletek :D2020. dec. 16. 10:44
11/45 anonim válasza:
Szoktam nézelődni, bevásárlóközpontok piszoárjainál, néhol a fülkék falán át is lehet lesni kis lyukakon.
Aki azt mondja, nem nézte még meg másét, hogy lássa a sajátja annál kisebb vagy nagyobb, az egyszerűen hazudik. Nem kell, hogy szexuálisan felizgasson egy pénisz ahhoz, hogy megnézd.
12/45 anonim válasza:
Utolsó, nem hazudok. Nem érdekel hogy kinek nagyobb az enyémmel vagy kinek kisebb. Ez a tinikre jellemző farokméregetés nálam kamaszkorban is kimaradt.
13/45 anonim válasza:
Szoktam igen. Nem piszoarban mert egyreszt ott feltuno, nem is latsz tul sokat valamint nem tudok rendesen pisilni ha mellettem all valaki. Nezni inkabb oltozoben lehet ahol mindenki lazan van. Bejon a kozos hoki gondolata.
14/45 anonim válasza:
Engem izgat mások farka és szeretem nézni!Megfogni még jobban!
15/45 anonim válasza:
Szoktam nézelődni. Az nem zavar, ha néznek, sőt, ha észreveszem, igyekszem úgy helyezkedni, hogy a másik minél többet lásson.
16/45 anonim válasza:
Inkább ha szeretnéd, leszoplak.
17/45 kisördög1 válasza:
Gyerekkoromban kiváncsi voltam, de azóta csak azt nézem meg amelyiket bekapom:))
18/45 anonim válasza:
ahhoz nem vagyok elég bátor hogy lessem másét de azt észreveszem ha az enyém nézegetik. Főleg ha pont mellém áll
19/45 sandrisbp válasza:
#18: és zavar, ha nézik a farkad, vagy inkább hízeleg? izgat is?
#17: és ahhoz, hogy dönteni tudj, be akarod-e kapni, meg se kell nézned előtte?
20/45 anonim válasza:
Előfordult már velem is. Az odapillantás is, meg az is, hogy észrevettem, hogy az enyémet nézik. Nem nagy ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!