Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex fiúk, ti megcsaljátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex fiúk, ti megcsaljátok a barátnőtöket fiúkkal?

Figyelt kérdés
(megköszönném, ha néhány biszex tudna nekem privát üzenetet írni, lenne pár kérdésem...köszi)

2020. dec. 11. 15:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy csalom meg... Ha szerelmes vagyok valakibe, akkor másnak semmi esélye, se pasinak, se csajnak.Még csak egy röpke hancúrra sem.
2020. dec. 12. 04:32
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
Sosem értem miért kell ekkora ügyet csinálni ebből. Nem kell össze vissza kefélni de mindenkinek egyszerübb lenne ha egy kapcsolatban néha ha úgy adódik kipróbál mást is.
2020. dec. 12. 14:54
 13/18 A kérdező kommentje:
mert baromi undoritó és nem szeretném, hogy miután összedug egy sráccal, másnap engem dugjon...ennyi
2020. dec. 12. 15:13
 14/18 A kérdező kommentje:
Vagy akkor nyitottan kell játszani és nem hazudni a barátnődnek. Tisztázni az elején, hogy "hát lehet összefekszem fiúkkal", ha neked ez így megfelel. Szerintem ez így lenne helyénvaló.
2020. dec. 12. 15:15
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne járj biszex-szel
2020. dec. 12. 16:04
 16/18 A kérdező kommentje:
ti nagyon el vagytok tévedve szerintem
2020. dec. 12. 16:09
 17/18 anonim ***** válasza:
78%
Előbb utóbb kelleni fog neki a fhasz, hidd el sokáig nem fogja bírni
2020. dec. 13. 09:04
 18/18 tiriel ***** válasza:
100%
Mindenki más beállítottságú, én pl nem érzem úgy, hogy hiányzik a saját nememmel. Barátnőm tudja, hogy bi vagyok, felajánlotta, hogy menjek el sráccal kalandozni, de nem hiányzik. Egymásra vagyunk hangolódva, ki tudjuk elégíteni egymást.
2020. dec. 16. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!