Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha a szexualitásom "női"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szexualitásom "női" oldalát nézzük, "top"-nak vagyok mondható? Illetve tapasztal valaki hasonlót? 19/L

Figyelt kérdés

Szóval...17 évesen összejöttem párommal, egy férfiúval, azóta is vele vagyok. Vele azt szeretem, ha ő a domináns.

Előtte egy fiú sem játszott szerepet az életemben, viszont lányok igen.

Bár fehérneműnél tovább sohasem jutottam egy leányzóval sem (amit nagyon bánok :D), mindig én irányítottam, én voltam felül.

Namost...ezek az emlékek előjöttek, és egyre nehezebb elnyomnom őket. Kívánom, vágyom rá, hogy egy lányt, nőt kényeztessek...fehérneműn túl is:D.

Viszont ahányszor fantáziálok, csak én kényeztetem az adott hölgyet (legyen szó a nyelvemről, ujjamról, vagy egyéb kisegítő eszközökről), és ez nekem így elég, erre vágyom minden egyes porcikámban.

Már csak arra beindultam kicsit, hogy ezt leírtam :D.

2020. dec. 9. 21:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
"top"?
2020. dec. 9. 21:48
 2/13 anonim ***** válasza:
64%
Mivan?
2020. dec. 9. 21:49
 3/13 anonim ***** válasza:
64%
Ha?
2020. dec. 9. 21:50
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
Hát mondd meg a párosnak hogy vannak ilyen vágyaid, és hogy szeretnéd kipróbálni hármasban, szeretnél bevenni egy lányt harmadiknak.
2020. dec. 9. 21:50
 5/13 A kérdező kommentje:

Pedig reménykedtem rendes válaszokban...

A "top" két azonos nemű személy szexuális élete során használatos kifejezés.😅 Top, vagy bottom.

2020. dec. 9. 21:52
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem akarok lányt harmadiknak...elolvastad?
 7/13 anonim ***** válasza:
94%
Magyarul aktív, de hogyha jobban érdekel, hogy te adjál, mint hogy kapjál, akkor igen, inkább aktív vagy.
 8/13 anonim ***** válasza:
24%
Nem, a Top és a Bottom a Dota valamint a League of Legends-ben használatos kifejezés. Szexualitásban Aktív/passzív és alá/fölérendelt szerepek vannak általában. Egyébként teljesen mindegy, hogy minek nevezet. Lehet, ha benne lennél a szituációban arra is vágynál, hogy neked csinálja az adott lány.
2020. dec. 9. 21:59
 9/13 anonim ***** válasza:
10%
Magyarul, ha kérhetem!
2020. dec. 9. 22:05
 10/13 A kérdező kommentje:
Inkább hagyjuk..
2020. dec. 9. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!