Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármas szex esetén történt már veletek hogy a harmadik fél nem a megfelelő választás volt? Miért?
1-es. A hülye, oda adja a nejét másnak, aztán meg féltékeny lesz.
Vagy a feleségére volt féltékeny, mert vele játszottál az ő kukija helyett?
Velem olyan történt, h a pasi megsértődött, mert a felesége elélvezett, amikor engem lovagolt. Mint kiderült, ő csak orálusan tudja elélveztetni.
Mielőtt jönnek az agyatlan vádak, kérdések, stb. 14cm és max 10-12 percig bírom. Szval nem vagyok egy csődör, inkább sztem a hölgy jutott olyan állapotba, h sikerült neki.
Így van kedves 3. A swingerek is alapvető szabálya hogy nem szabad meglepődni, vagy felhozni a párunknak azt hogy mennyire túlságosan is élvezte a dolgot. Elvégre 1.ezért ment. 2. Más illat más test, más szitu, felfokozott vágy, helyszín póz, érzés, forma...
Talán lehet hogy másodjára vagy sokadjára ugyan azzal a partnerrel kozel sem élvezné még annyira sem mint a mostani párjával, csak hát ugye az összes többi körülmény teszi izgalmassá "varázslatossá."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!