Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon beteges dolog? Mással is van ilyen?
Imádom a pucér testeket. Nem gerjedek be rájuk vagy ilyenek, de szeretem nézni azt, ha valaki meztelenül csinál ezt azt vagy csak szimplán pucéran van.
20/L
Én szeretek meztelen lenni. Nyaranta egész nap meztelen vagyok, lakásban, kertben , udvaron. Így csinálok mindent.
Ffi
Kérdezötöl:
Csak nézni szereted más meztelen testét vagy Te is meztelen vagy ilyenkor?
Általánosan szereted nézni a pucér emberi testet? Gondolog arra, hogy bizonyos korosztályra vagy kiváncsi vagy a fiataltól egészen az öregekig.
Ez nem perverzitás szerintem, mivel minden emberi test szép.
48/F
Én szeretek pucéran lenni, és szerintem természetes egymás előtt annak lenni.
Én is szeretem a másikat meztelenül látni.
21/f
Szívesen vagyok meztelenül, ha csak tehetem. Az sem zavar, ha közben néznek, főleg ha hölgyek teszik. Sajnos legtöbbször csak egyedül pucérodon, nincs hozzá társaságom. Persze így is fantasztikus, szabad érzés.
F
Én is szeretem szimplán magát a meztelen test látványát, sokkal természetesebb szerintem meztelenúl lenni mindenkinek, és én is szeretek meztelenül lenni, és ahol csak lehet úgy is vagyok.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!