Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem egyre nehezebb alkalmi partnert találni? N
Oké oké, most Covid van, de még arra se találok senkit, hogy egyáltalán beszélgessünk... Eddig ez nem így volt. Mintha egyszerűen mindenkinek elment volna a kedve mindentől. Csak én érzem ezt?
(A kérdés nem véletlen Bi kategória!)
28N
Az a baj sok a komolytalan, vagy kamu kiírás! Már nem akarunk, nem merünk reagálni rá mert valamiért mindig ebbe szaladok bele, és ezért ment el nekem is a kedvem! Pedig keresek én is alkalmi partnert!
F
Én régebben még 2016 és 2017-ben jókat tudtam beszélgetni, de mostanság nehezebb. :D
F
Jah, azt elfelejtettem mondani, hogy nem kérek privátot. Senkivel se beszélgetek apró piti dolgokról (nem is érdekel, nincs is időm) és nem is akarok ismerkedni. Pláne nem iszogatni vagy lefeküdni idegenekkel. Mind tiltólista+kuka, köszi.
#2 voltam.
#10 Kamus? Miért is?
Pont a hozzád hasonlóakat szoktam tiltani, ezért is írtam ki külön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!