Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedjek fel egy lányt?
Figyelt kérdés
18.Éves biszex lány vagyok. Megismertem egy lányt mostanában, aki nagyon szimpatikus nekem, és egyre jobban tetszik. Lehet, hogy ő se teljesen hetero. Írni nem nagyon merek neki, de, amikor ott vagyunk suliba, akkor meg oda menni se. Segítsetek, hogy mit csináljak kérlek.2020. nov. 30. 09:27
1/2 anonim válasza:
Valamilyen segítséget kérj tőle sulival kapcsolatban.Kérj tőle délutáni korrepetációt ahol csak ketten vagytok.Írtam az előző kérdésedre olvasd el hátha segít! Egy próbát megér!!!!
2/2 anonim válasza:
Hányszor fogod kiírni, amíg mi nem szedjük fel neked? Tetszik vagy sem, NEKED kell kezdeményezni felé, mert ő magától nem fog odamenni hozzád, miközben epekedve bámulod őt a sarokból. Írj rá, kezdj el vele beszélgetni, lájtosan, ne ronts ajtóstul a házba, fokozatosan, aztán tereld a témát egy kicsit a leszbikusság/biszexualitás irányába, a reakciójából meg majd megtudod hogy mi a hozzáállása a témához. És légyszi, ne írd ki kétóránként ezt a kérdést, mert azzal nem leszel előrébb.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__biszexualitas__1..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!