Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan közeledjek egy lány felé?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek egy lány felé?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 18. éves biszexuális lány vagyok. Most váltottam iskolát nem rég, és a jelenlegi osztályomba van egy lány, aki nagyon megtetszett. Nem tudom, hogy tudnék jobban közeledni felé. Már beszéltünk erről a témáról, és ő se biztos abba, hogy teljesen hetero. Nem nagyon merek és írni. Az online tanítás miatt heti 1x látom csak, és gyakorlaton se igazán merek oda menni hozzá. Kérlek segítsetek.

2020. nov. 29. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:
88%

“osztályombaN”

“abbaN”

2020. nov. 29. 22:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Pedig valahogy muszály lesz... Ha megint találkoztok és beszéltek legyen az suli dolog vagy valami más próbáld abba az irányba terelni a dolgot amit egyszer már kitudakoltál tőle hogy ő sem biztos abban hogy teljesen hetero.És akkor kérdezz rá hogy mit gondol arról ha nem pasija hanem barátnője lenne?Hogy képzeli ezt el?Kipróbálná e?Igy elég nehéz tanácsot adni de ha tudni akarod a választ,lépned kell!!!Csak bátran!!!!
2020. nov. 30. 09:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Bankkártyával..
2020. nov. 30. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!