Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi bisex manapság?
Szinte minden 10. Ember bisex. Ez most egy trend lett, vagy a 14 éves fiatalok bisexnek állítják magukat?
Én egyáltalán nem tudom felfogni, hogy egy 12-14 éves lány, hogyan érzi hogy ő bisex lenne? 16 fölött már megérteném mert akkor nyílván érezné az ember, hogy ő mind a kettő nemhez vonzódik.
Korábban kezdik mint a te idődben pl. szomszéd gyerek 14 éves és már 5 gyereke van 5 különböző csajtól, 2 házzal arrébb a 15 éves kislánynak már 2 gyereke van.
Reggel a 6:20-assal mentem dolgozni a home office előtt, sajnos az általános iskolások is, minden reggel az a téma kinek a f***rkát sz***pták le tegnap.
4-5 éve 8-9 évesek a youtubra pakolták a homo akciójukat, a buszon reggelente ez a videó ment vagy 20 telefonon, ide jutott a világ!
Mintha csak mostanában lenne:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!