Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért van ennyi bisex manapság?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi bisex manapság?

Figyelt kérdés

Szinte minden 10. Ember bisex. Ez most egy trend lett, vagy a 14 éves fiatalok bisexnek állítják magukat?

Én egyáltalán nem tudom felfogni, hogy egy 12-14 éves lány, hogyan érzi hogy ő bisex lenne? 16 fölött már megérteném mert akkor nyílván érezné az ember, hogy ő mind a kettő nemhez vonzódik.

2020. nov. 29. 11:47
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
Én úgy látom, hogy divat lett a biszexualitás.
2020. nov. 29. 11:58
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

Korábban kezdik mint a te idődben pl. szomszéd gyerek 14 éves és már 5 gyereke van 5 különböző csajtól, 2 házzal arrébb a 15 éves kislánynak már 2 gyereke van.

Reggel a 6:20-assal mentem dolgozni a home office előtt, sajnos az általános iskolások is, minden reggel az a téma kinek a f***rkát sz***pták le tegnap.

4-5 éve 8-9 évesek a youtubra pakolták a homo akciójukat, a buszon reggelente ez a videó ment vagy 20 telefonon, ide jutott a világ!

2020. nov. 29. 11:58
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Kedves kérdező, te tudtad 14 évesen, hogy hetero vagy? Esetleg bizonytalan voltál benne?
2020. nov. 29. 12:09
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Én oviban is tudtam igazából. Vagyis nevet nem tudtam adni neki hogy én biszexuális vagyok, de voltak jelei. Akkor még azt hittem hogy ez normális és mindenki ezt érzi. Később, kis kamaszként amikor már ténylegesen tudtam hogy nekem nem csak a fiúk, de a lányok is bejönnek. Csak amikor én voltam 14-15-16, nem volt internet, nem is volt ennyire téma ez a biszexualitás, azt se tudtam hogy van ilyen hogy biszex. Hidd el, régen se voltunk kevesebben, csak nehezebb volt felvállalni, nem volt ilyen elfogadott dolog.
2020. nov. 29. 12:37
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

Mintha csak mostanában lenne:

[link]

2020. nov. 29. 12:50
 6/7 anonim ***** válasza:
94%
Ez mindig is ilyen volt, csak most olyan korban élünk, amikor nyíltan lehet róla beszélni.
2020. nov. 29. 13:33
 7/7 anonim ***** válasza:
48%
Mert jó a szex hármasban.
2020. dec. 6. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!