Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek kipróbáljam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kipróbáljam?

Figyelt kérdés
Nagyon izgat a szopás, de közben félek is tőle hogy milyen lesz.
2020. nov. 27. 17:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
ugyan így vagyok vele én is, 20/f
2020. nov. 27. 17:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló cipőben járok. 42/f
2020. nov. 27. 18:27
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Na igen, én is hasonlóan vagyok. Ki is próbálnám, meg félek is.
2020. nov. 27. 18:56
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha izgat, akkor próbáld ki! Inkább "csak" az a kérdés kivel!?
2020. nov. 27. 19:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálam már csak a kivel a kérdés.
2020. nov. 27. 19:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha van kivel mindenképp.

Előtte azonban beszélj vele, hogy ha kellemetlen szóljon

2020. nov. 27. 21:14
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Az első alkalom előtt én is be voltam csinálva h milyen lesz, mit fog a másik fél szólni, ki fog e derülni, tetszeni fog e stb...

de igazából kár túlgondolni. ha izgat tedd meg. semmire sem jó ha mindig benned van egy vágy amit nem mersz kiélni-kipróbálni

2020. nov. 28. 12:47
 8/12 anonim ***** válasza:

Tinédzser koromban, annak ellenére, hogy izgatott, hogy milyen lehet fiúval, csak lányokkal voltam. Nem csak dugás volt, hanem orál is. Ha megkérdeztem, milyen érzés szopni, mindegyik azt mondta, hogy jó. Ennek hatására egyre jobban izgatott hogy kipróbáljam. Húsz éves már elmúltam, amikor lehetőségem volt kipróbálni. Előtte izgultam, és kicsit féltem is tőle. A partnerem határozottsága kellett hozzá, hogy legyőzzem a bennem lévő félszt. Az első pár pillanat furcsa volt, de ez hamar elmúlt. Élveztem, hogy a számban egyre keményebb lett a szerszám, és, hogy a végén tele lett a szám friss anyaggal, amit le is nyeltem.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak, ha téged izgat a szopás, akkor próbáld ki! Veszteni nem vesztesz vele, csak nyerhetsz. Ha nem tetszik, elkönyveled, hogy megvolt, és többet nem, ha meg tetszett, keresni fogod az alkalmat, hogy újra szophass.

2020. nov. 29. 10:00
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonlóan vagyok, kipróbálnám, csak megfelelő partner nincs hozzá :/
2020. nov. 30. 14:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki. Én is vágytam rá, 15 évesen leszoptam egy 40es házas palit. Azóta házas vagyok én is, nem vesztettem semmit :) 26F
2020. dec. 9. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!