Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért érzek így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek így?

Figyelt kérdés

Jelenleg nővel élek párkapcsolatban (én is az vagyok) és ahogy halad előre az idő, egyre kevésbé értem magam, hogy miért is kellett nekem férfi.

Annyira elundorít a gondolat is, hogy valaha is csináltam velük bármit...

Mindig is a lányok vonzottak jobban, de anyukám reakciója (elmeséltem neki még kamaszkénként, hogy tetszik egy lány) és a saját gyávaságom miatt inkább fiúkkal ismerkedtem.

Most pedig, hogy összejöttem egy nővel, sokszor merül fel bennem az a gondolat, hogy nem is értem magam, miért kellett nekem az a tortúra, amit a pasikkal "kellett" csinálni.

Azért lehet, mert most épp nem pasival vagyok és majd el fog múlni?

2020. nov. 27. 04:19
 1/3 anonim ***** válasza:
89%

Kár megbánni a dolgokat

Akkor ugy erezted az a helyes

Ha nem lettel volna pasival, lehet hogy ki akartad volna probalni veluk es azota azon kattogna az agyad

2020. nov. 27. 05:31
 2/3 anonim ***** válasza:
68%

"miért kellett nekem az a tortúra, amit a pasikkal "kellett" csinálni."

Már megbocsájts, de ez a kijelentés azt igazolja, hogy nem a számodra megfelelő férfi partnerrel kezdtél.

Ha megfelelővel kezdtél volna, elképzelhető, hogy pont fordítva éreznéd most.

2020. nov. 27. 06:45
 3/3 anonim ***** válasza:
81%
Egyszerűen vsz. mindig is leszbikus voltál (esetleg enyhe bi érdeklődéssel), de a társadalmi elvárások miatt azt érezted helyesnek, hogy fiúval vagy. Aztán győzött az igazi érdeklődésed.
2020. nov. 27. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!