Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Shemale lánnyal tapasztalat?
Feltennék pár kérdést privátban annak akinek igen.
19/F
Akkor lehet.
Ezt a felvételt még nem láttam.
De egyébként látszik is, hogy a hirdetési felületén, jóval fiatalabb mint itt, úgyhogy azok lehet hogy régi felvételek, és akkor még volt neki kukija.
Itt egyébként nem is néz annyira jól ki. Nagyon fiús. A rszl.- on sokkal bájosabb a pofija.
De lehet, hogy csak az évek, meg a fotóshop.
Ez a Drag vagy micsoda szerintem mindegyikből előnytelent csinál azok az erős sminkek.
Daniella is teljesen fiús benne
Daniella?
Ő sincs már fönn az oldalon már régóta. Küld el már légyszi azt a linket is, mert kíváncsi vagyok rá.
Őt többször is lepipákoltam. Nagyon aranyos volt. Nem bírta pár percnél tovább, és nagyon szégyellte magát, mert a számba ment minden.
Mondtam neki hogy ne aggódjon, pont ez a lènyeg.
Megkérdezte, hogy jártam valami oktatásra, vagy hol tanultam, hogy ennyire jól csinálom?
Köszike ha elküldöd.
Köszike. Csak elugrottam a Lidl be.
Ez nem az a Daniella. Ez jól néz ki szerintem itt a felvételen is. Sok igazi lánynak fiúsabb az arca ennél.
Régebben volt a rosszlányokon is egy Daniella, én őrá gondoltam. Kb fél éve már nincs fönn.
Köszi mindent.
Megnéztem ezt a Dreget föl is íratkoztam rá.
Megnéztem a többit is.
Erre most sajnos nem tudok válaszolni, mert a cicijével nem annyira foglalkoztam, mi csak szoptuk egymást. De elképzelhető hogy volt neki.
Fekete hosszú haja volt, és erősen kifestette mindig a száját. Volt egy kis kutyája is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!