Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Shemale lánnyal tapasztalat?
Feltennék pár kérdést privátban annak akinek igen.
19/F
#7-8, ha Majára gondoltok, akkor mostanság kicsit szét van csúszva.
Nem véletlen nem hirdet.
Nem sajnos. Maya? Most így hirtelen be sem ugrik, hogy melyik is az pedig minden nap megnézem a kínálatot.
Persze ők néha néha változtatják a nevüket is.
Nem Majára
Nálam azóta kikerült a képből mióta operált lett. Azóta nem voltam nála, de nem is tervezek. Vicky ugyanez.
Én átoperálthoz nem megyek, mert én heteró vagyok, arra ott vannak az igazi nők.
Az operáltakat nem lehet szopni, úgyhogy azok nem érdekelnek.
Most is van egy nagyon szép lány, az ALMA, de sajnos ő is levágatta a kukiját.
Megörültem mikor megláttam, de sajnos hamar lelankadtam.
Ha nyalhatnékom van, akkor inkább igazi lány.
Én keresek rossz helyen,hogy átoperáltat nem találok?
Azt szeretném már kiprobálni!
Nem. Ő még nem az, szerintem ő nem is akar, mert így számít extrának. Ha ő akarna állandó partnert, szerintem sorba állnának a jelentkezők még így is, mert talán ő a legszebb magyar shemal. Ő igazi shemal, nem parókás fiúcska.
A videóit nézd meg, ott egyértelműen kiveri magának. Szép aranyos, - ha lehet ilyet mondani- nőies kis kukija van, és szép egészséges ondó is jön belőle. Érdekes, hogy a rengeteg női hormon mellett, ez a fajta férfiassága is megmaradt szerencsére. Ő így csodálatos ahogy van. 😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!