Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32/40 anonim válasza:
13 évesen unokabátyám vett rá.Érdekes volt!
33/40 anonim válasza:
Haverommal, Feleségemmel, hárman, más nem volt
34/40 anonim válasza:
12 egy haverral, aztán unokatesóval is többször
35/40 anonim válasza:
élőbe nem, de snapen többször is, 27f
37/40 anonim válasza:
16 évesen a Királyban /akkor még lehetett.........../
39/40 anonim válasza:
Kb 11-12 éves lehettem, a pár évvel idősebb unokatesóm kitalálta, hogy verjük ki. Akkor még nem tudtam elélvezni, nem is nagyon tudtam mi az, de maga a maszturbálás nagyon jólesett már akkor is. Arra emlékszem, hogy sok idő kellett, mire végzett.
40/40 Asderman:- válasza:
Hetero vagyok de haverommal 12 évesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!