Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam, hogy kényeztetni szeretném a barinőm melleit?
Én biszexuális vagyok, ő viszont heteró. Mindig is vonzott és érdekel, milyen érzés lehet szilikon cicit kényeztetni, tapintani.
A barátnőm nyáron csináltatta meg a melleit. Nagyon szépek ruhán keresztül és már régóta gyötör a kíváncsiság, hogy megkérdezzem tőle.
Az a bökkenő, hogy van pasija. Szerintetek érdemes lenne ezzel előhozakodni, őszintén elmondani neki? Vagy inkább felejtős?
26/n
Szerintem ezt inkább hagyd.
Tiszteld a kapcsolatát és hogy heteró. Ne tartsd előbbre valónak a vágyaidat szerintem ebben az esetben, mert olyan sok szilikon mellű nőt találhatsz még rajta kívül. Szerintem nem érdemes elrontani ilyesmivel ezt a barátságot.
Ha vagytok olyan viszonyban, simán megkérheted, hogy mivel szilikon, kíváncsi vagy, milyen érzés megtapintani, megfogni.
És ha már a kezedben van, ...
Igen. Pontosan azért mert szilikon, így megvan az indok, hogy miért is érdekelne ez téged.
Aztán ha megmarkoltad, meglátod hogy hogyan reagál.
Ettől függ a folytatás.
Túl nagy csodát egyébként ne várj. Meg se közelíti az igazit. Ha biszex vagy, inkább keress igazi mellű nőcit, mert az nagyobb élmény lesz.
Szerintem az még nem az.
Ha nekem biszexuális párom lenne, semmi problémát nem csinálnék abból, hogy néha nőkkel is hancúrozik.Az még a mi életünkre is jó hatással lenne, mert mindenki akkor igazán felszabadúlt, ha minden vágyát ki tudja élni.
Hiába látom én el jól a baját, ha neki éppen lányos napja van.
én csajomnak is állandóan taperolták a barátnők amikor megcsináltatta
sőt, egy kolléga búcsú buliján bementek a csajok a wcbe, mert sokan még nem látták, és meg akarták nézni, fogdosni, az egyik kolléga barátnője meg szó nélkül rábukott és megnyalogatta, nem volt szomjas már :D
mondjuk csajom is bi, így totál nem zavarta, jót nevetett rajta mindenki
szerintem ha nem tudja az ismerősöd, hogy bi vagy, nem fogja zavarni, de lehet hogy így se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!