Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden transznemu prostitualt ?
Ertem.
Bocsanat.Nem akartam senkit sem megserteni.
Egy transznemu mondta nekem amikor megkerdeztem,h ennyi erovel minden transznemu prosti? ugyanis allitotta,h csak a penz szamit stb hormonok,operaciot,megis mit gondolok mibol van ra a penz?.Meg le is hulyezett,h ezt nem tudom? az illetorol eddig nem tudtam,h abbol el.Szebb not el se tudnatok kepzelni....sose lattam eloben de a kepek magukert beszelnek.Ha nem mondta volna el se tudtam volna kepzelni rola,h nem lany.
És az nem jutott eszedbe, hogy van aki normisan dolgozik, vagy pl a családja tudja finanszírozni?
Ennyi erővel ha bárkinek nagyobb kiadása van az prosti?
🤦♀️
Minden nő, akinek saját lakása, autója, egzisztenciája van, prostituált? Tényleg gondolkozhatnál egy kicsit.
#2: Sajnos a TB egyáltalán nem támogatja, régebben a nemi megerősítő műtétek 10%-át állta, de már ez sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!