Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tényleg csak a kisfarkúak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak a kisfarkúak hordanak fecskét?

Figyelt kérdés
Rajtam sose volt, nem is tudnám hordani, mert viszonylag nagyobb méretekem van. Eddig csak uszodában volt rajtam, de azt se bírtam. Valamint máshol hallottam, hogy igazából tényleg csak a kisebb mérettel rendelkezőknek kényelmes. Illetve hogy a növekedésben is valamennyit gátol.

2020. nov. 14. 12:06
1 2 3
 11/30 Dudu2002 válasza:
91%
Én is fecskét hordok, 11,5-12 cm között van nekem állva
2020. nov. 14. 13:02
 12/30 anonim ***** válasza:
86%

Érdekelne hogy miért fontos, hogy állva mekkora? Nem hinném hogy erre találták ki... édes istenem.

Megsúgom, hogy egy állva 12cm-es is lehet lankadtan is 12cm, és egy állva 20cm is lehet pl 7cm lankadtan.

Még ha azt kérdezted volna meg, hogy lankadtan mekkora, annak lett volna értelme, de ugye a megadott centikből egyértelmű hogy a merev méret érdekel, aminek abszolút semmi köze a kérdéshez.

2020. nov. 14. 13:06
 13/30 anonim ***** válasza:
78%
Lankadtan 13, mereven 18 és hordok mindkettőt. A fecske kényelmesebb sporthoz, farmer alá. Viszont az tény, hogy jobban hangsúlyozza a csomagot.
2020. nov. 14. 13:16
 14/30 anonim ***** válasza:
87%
Hát, hogy igazán őszinte legyek, én még a legkisebb választható kategóriát (12-14 cm) sem érem el mereven... Amúgy fecskét hordok, de nem feltétlenül a méret miatt, egyszerűen ezt szoktam meg, ezt találom kényelmesnek.
2020. nov. 14. 16:15
 15/30 anonim ***** válasza:
78%
Én azt hiszem, hogy inkább a herezacskó mérete ill. elhelyezkedése a lényegesebb ebből a szempontból. Amikor boxert vagy hasonló szabású alsónadrágot vettem fel nyári melegben, valami iszonyú kellemetlen volt, hogy a herezacskóm állandóan a combomhoz tapadt az izzadtságtól.
2020. nov. 14. 19:50
 16/30 anonim ***** válasza:
77%

kb 15 éves koromig hordtam fecskét, aztán áttértem a boxerre, mert eléggé zavart az, hogy alig van hely a szerszámnak. Ha meg nyár volt akkor a dög melegben annyira izzadt a combom közt, hogy állandóan kidörzsölte.

Boxer kényelmessebb, nem szorít, mintha szabadon lenne a cerka.

2020. nov. 16. 10:09
 17/30 anonim ***** válasza:
27%

Én kamaszodásomkor szoktam le a fecskéről.

Akkor sokszor merevedett ok nélkül is, fecskében meg már nem fért el.

Amit én abszolút nem tudok megérteni, az férfiakon a szűk farmer. Ki fér abba bele, akinek töke is van???

2020. nov. 16. 10:24
 18/30 anonim ***** válasza:
Szűk farmerben, vagy slim-fit nadrágban is elférnek a nagy golyók. Ugyanis ha nem szűk boxert hordasz, hogy jó nagy legyen a csomag tőle, akkor a golyók lefelé lógnak egy kicsit, és elfér a farmerben is. Persze nem olyan kényelmes. Nekem is van olyan slim-fit öltönynadrágom, amiben domborodik egy kicsit, de kényelmesnek kényelmes.
2020. nov. 16. 10:27
 19/30 anonim ***** válasza:
64%
Akinek van töke, azt úgy értettem, hogy férfi, annak minden kellékével. Leginkább a farkamat nyomorítja egy szűk nadrág, ha már így belemegyünk, a zacsi jobban megtalálja a helyét az tény.
2020. nov. 16. 10:37
 20/30 anonim ***** válasza:
Igen, érthető ez is. Nekem pl a farkam nem annyira érzékeny, lehet szűkebb gatyában vagy nadrágban is, nem zavar egyáltalán. Annál érzékenyebbek már a golyóim, és a herezacskóm, azt elég gyakran érzem, hogy meg kell igazítsam, idegesít, ha elmozdulnak. Emiatt jól meg kell nézzem én is, milyen boxert veszek fel.
2020. nov. 16. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!