Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak a kisfarkúak hordanak fecskét?
11/30 Dudu2002 válasza:
Én is fecskét hordok, 11,5-12 cm között van nekem állva
2020. nov. 14. 13:02
Érdekelne hogy miért fontos, hogy állva mekkora? Nem hinném hogy erre találták ki... édes istenem.
Megsúgom, hogy egy állva 12cm-es is lehet lankadtan is 12cm, és egy állva 20cm is lehet pl 7cm lankadtan.
Még ha azt kérdezted volna meg, hogy lankadtan mekkora, annak lett volna értelme, de ugye a megadott centikből egyértelmű hogy a merev méret érdekel, aminek abszolút semmi köze a kérdéshez.
2020. nov. 14. 13:06
Lankadtan 13, mereven 18 és hordok mindkettőt. A fecske kényelmesebb sporthoz, farmer alá. Viszont az tény, hogy jobban hangsúlyozza a csomagot.
2020. nov. 14. 13:16
Hát, hogy igazán őszinte legyek, én még a legkisebb választható kategóriát (12-14 cm) sem érem el mereven... Amúgy fecskét hordok, de nem feltétlenül a méret miatt, egyszerűen ezt szoktam meg, ezt találom kényelmesnek.
2020. nov. 14. 16:15
Én azt hiszem, hogy inkább a herezacskó mérete ill. elhelyezkedése a lényegesebb ebből a szempontból. Amikor boxert vagy hasonló szabású alsónadrágot vettem fel nyári melegben, valami iszonyú kellemetlen volt, hogy a herezacskóm állandóan a combomhoz tapadt az izzadtságtól.
2020. nov. 14. 19:50
kb 15 éves koromig hordtam fecskét, aztán áttértem a boxerre, mert eléggé zavart az, hogy alig van hely a szerszámnak. Ha meg nyár volt akkor a dög melegben annyira izzadt a combom közt, hogy állandóan kidörzsölte.
Boxer kényelmessebb, nem szorít, mintha szabadon lenne a cerka.
2020. nov. 16. 10:09
Én kamaszodásomkor szoktam le a fecskéről.
Akkor sokszor merevedett ok nélkül is, fecskében meg már nem fért el.
Amit én abszolút nem tudok megérteni, az férfiakon a szűk farmer. Ki fér abba bele, akinek töke is van???
2020. nov. 16. 10:24
Szűk farmerben, vagy slim-fit nadrágban is elférnek a nagy golyók. Ugyanis ha nem szűk boxert hordasz, hogy jó nagy legyen a csomag tőle, akkor a golyók lefelé lógnak egy kicsit, és elfér a farmerben is. Persze nem olyan kényelmes. Nekem is van olyan slim-fit öltönynadrágom, amiben domborodik egy kicsit, de kényelmesnek kényelmes.
2020. nov. 16. 10:27
Akinek van töke, azt úgy értettem, hogy férfi, annak minden kellékével. Leginkább a farkamat nyomorítja egy szűk nadrág, ha már így belemegyünk, a zacsi jobban megtalálja a helyét az tény.
2020. nov. 16. 10:37
Igen, érthető ez is. Nekem pl a farkam nem annyira érzékeny, lehet szűkebb gatyában vagy nadrágban is, nem zavar egyáltalán. Annál érzékenyebbek már a golyóim, és a herezacskóm, azt elég gyakran érzem, hogy meg kell igazítsam, idegesít, ha elmozdulnak. Emiatt jól meg kell nézzem én is, milyen boxert veszek fel.
2020. nov. 16. 10:42
Kapcsolódó kérdések: