Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van olyan fiú aki rendszeresen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiú aki rendszeresen borotválta, most azonban növeszti vagy visszanövesztette. Természetadta most. Így szőrösen sokkal kanosabb? Izgalmasabb a sex és a hoki is.

Figyelt kérdés
Tapasztalatok kort is privát is ok.

2020. nov. 13. 16:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen en. Baratnomnek igy is tetszik. Masoknem latjak.
2020. nov. 13. 16:41
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
Rövidre szoktam vágni, de most növesztem, szerintem szexibb.
2020. nov. 13. 17:02
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Én szőrösen hagyom mindig, erre tegnap hajvágóval levágtam. Szörnyű látvány. Kérem vissza a bundám!
2020. nov. 14. 05:29
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Régen borotváltam, de egy ideje már meghagyom. Szerintem szexibb és máson is a szőrt szeretem.

Mondjuk az kérdező hogy szőrös vagy csupasz nem tudom hogy befolyásolja a saját kanosságom.

2020. nov. 14. 07:14
 5/17 anonim ***** válasza:
97%
Pont fordítva. Sokáig nem foglalkoztam vele, de aztán rájöttem, hogy sokkal jobb, ha csupasz.
2020. nov. 16. 00:08
 6/17 anonim ***** válasza:
76%
Én 13 éves korom óta borotváltam, de már növesztem egy ideje.
2020. nov. 21. 12:39
 7/17 anonim ***** válasza:
Én le szoktam vágni, és utánna addig meg hagyom, hogy teljésen hosszú legyen és utánna pár hétig úgy hagyom. Utánna le vágom.
2020. nov. 24. 16:35
 8/17 anonim ***** válasza:
93%

18 éves koromban még borotváltam.

Az akkori barátnőm azt mondta, hogy neki így nem tetszik és egy férfi legyen szőrös. És ha az vagyok, akkor legyek kedves nem levágni, mert neki úgy jobb. Ezért meghagytam, mert nekem mindegy volt.

Azóta eltelt 6 év, és sok másik barátnőm volt. Egyik se igényelte, hogy leborotváljam, és nem is kérték, semmi.

Két-három hónapja együtt vagyok egy lánnyal, aki borotválja miattam, és sokkal jobban szeretem úgy nyalni. Ezért én is megleptem, hogy leborotválom. És kilométerekkel jobb lett a szex. Sokkal jobban érzem. mindenét.

Nagyon megérte. Hatalmas különbség.

24F

2020. dec. 10. 02:11
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok már fiú, de én ez az eset vagyok. Hosszú éveken át borotváltam és/vagy trimmeltem, de kb. 5 éve ismét természetes a fanszőröm. Most sokkal jobban tetszem így magamnak, férfiasabbnak tűnök. Azt hozzáteszem, hogy ennek az is az oka, hogy a fenekem, combom is nagyon szőrös.

Amúgy az is közrejátszik, hogy amikor borotválni szerettem, akkor az volt ritka a férfiak körében (azért bámultak meg), most meg szinte mindenki borotválja, és én mindig szeretek trenddel szemben helyezkedni.

2020. dec. 10. 13:49
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és igen, kanosabbnak, bikábbnak látom magamat így, és nagyon izgató játszani is a dús, hosszú szőrzetemmel pl a zacskómon.
2020. dec. 10. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!