Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó érzés?Izgató?Praktikusság?
Figyelt kérdés
Fiúk!Aki szokott csapba pisilni,miért?2020. nov. 10. 17:30
A kérdező szavazást indított:
Izgat
Praktikus
Egyéb,leírom
Nem szoktam
71 szavazat
1/20 A kérdező kommentje:
Bukott már le valaki hogy belepisil a csapba?
Az is érdekelne hogy ki mikor kezdte el,gyerekként vagy felnőttként?
Köszönöm ha válaszoltok!
2020. nov. 10. 17:41
2/20 anonim válasza:
Nem buktam még le és gyerek korom óta szoktam csapba vizelni!
3/20 anonim válasza:
Napról napra jobban kiábrándulok a pasikból.
4/20 anonim válasza:
Simán tartanék erre külön egy csapot😃. Viccet félre téve tényleg praktikus, pont megfelelő magasságban van a pisiléshez.
6/20 anonim válasza:
Mi ebben az undorito ?
Semmi :-)
Fogadjunk van domestos részvényed :-)
Az jobb ha a wc-be pisilve szanaszéjjel fröcsköl néha ?
8/20 anonim válasza:
“Mi ebben az undorito ?
Semmi :-)”
Minden
9/20 anonim válasza:
Szeretek csapba pisilni gyerek korom óta! Izgat is meg praktikus/kényelmes! Buktam már le. De van olyan is aki azóta csinálja hogy beszéltünk róla. Ismerek olyat is aki szintén gyerek kora óta szóval sokan vagyunk 🙂
10/20 anonim válasza:
Csapba nem lehet csak a mosdóba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!