Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Most leszbi vagyok, vagy sem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most leszbi vagyok, vagy sem?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok. Eddig úgy volt, hogy leszbikus vagyok. Volt már barátnőm, imádtuk egymást, fél évig tartott, aztán elhidegültünk. Nem volt csúnya szakítás, megbeszéltük, és bár már nem keressük egymás társaságát, nem utáljuk a másikat. Szóval neki már új barátnője van. Én eddig mindig lányokhoz vonzódtam. Egész kicsi koromtól. Fiú szóba se jöhetett. Aztán az elhidegülés után, valahogy már nem érdekeltek a lányok. Elkezdtem fiúkrol álmodozni, és gyanúsan megtetszett egy. De az a fura, hogy eddig hányingerem lett, ha arra gondoltam, hogy fiúkkal csókolózom, most meg hirtelen megfordult az egész. Egyik reggel arra ébredtem, hogy a fiúkat szeretem. Ez fura, mert most már undorodom attól hogy lányt csókoljak meg.

Mi történt? Mi lehet ez?

2020. nov. 8. 20:49
 1/5 anonim válasza:
99%
Biszexuális esetleg? 18 évesen még simán változhat hogy kihez vonzódsz.
2020. nov. 8. 21:03
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Kinövöd a saját nemedhez vonzódást, elvégre nő lennél és mint nő feladatod az hogy anya legyél meg férjed legyen.
2020. nov. 8. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez furcsa. Sosem hallottam még ilyenről hogy valaki egyik nap másik szexualitással ébredjen.
2020. nov. 8. 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Biszexuális vagy, a kettő között őrlődsz hol ide, hol oda csapódva csak még nem ismered mindkét oldaladat. Nem hirtelen ébredtél rá, eddig is ott volt a tudatalattidban, csak eddig valamiért elnyomtad magadban. Nem lettél hetero, csak most a másik oldalad is kezded felfedezni, biszex fogsz maradni egész életedben (na és, van még pár millió ember ezzel így).
2020. nov. 8. 23:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Bár sokan esküsznek arra, hogy 18 évesen alakul ki ez a szexuális irányultság, azonban én azt mondom, hogy szerintem inkább 21 éves korra tehető egy ember érettsége, így addig is sok minden befolyásolhatja, illetve a későbbiekben téged ért hatások mindezt megváltoztathatják.
2020. nov. 9. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!