Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek ez működhet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez működhet?

Figyelt kérdés
Jó lenne tudni, hogy lehet e esélyem olyan vendégkört kialakítani akiknek szexuális szolgáltatást nyújthatnék pasiként. Persze egy szokásosnál kissebb összegért cserébe. Legyen szó nőről, vagy férfiról. :) 25/F
2020. nov. 2. 14:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora összegre gondolsz?
2020. nov. 2. 15:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Férfiaknál valószínűleg nagyobb sikered lenne.

Ahhoz pedig, hogy visszajáró, mindig ugyanazon vendégeid legyenek nyilván egy olyan minőséget kell produkálj.

De ha te képes vagy egy 120 kilós kopaszodó 50 évesre is felizgulni és mondjuk perverzebb vágyait (pl. rúzsozd ki, húzz rá harisnyát, tedd erényövbe és úgy hatolj belé hátulról) teljesíteni, akkor nyilván alkalmas vagy a feladatra.

2020. nov. 2. 15:04
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem csak férfi jelentkezők lesznek.

Mert a nők nem fizetnek általában ilyenért.

Én hetero vagyok, simán mondhatnám, hogy alapból szeretek puncit nyalni, akkor 1 nyalás 10-15 ezer.

Szerinted hány nő fizetne ezért, mikor a nők akkor qrnak amikor akarnak...

Úgyhogy az elsődleges a férfiak lesznek, akiket érdekelhet az ilyen jellegű szolgáltatás.

De ez nem lehet neked gond mivel bi vagy.

F

2020. nov. 2. 15:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
népligetbe kiállsz szerintem menni fog
2020. nov. 2. 15:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést
2020. nov. 2. 15:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Meleg férfiak körében működni fog, nő egy sem fog jelentkezni - találnak maguknak ingyen szexet bőven ha csak a szex nekik a legfontosabb (pl. lemennek egy swingerbe, nőként ingyenes a belépő és bőven akad kérőjük).
2020. nov. 2. 18:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Akik azt írták, hogy nő nem fog jelentkezni ilyen szolgáltatás, nagyon tévednek. Elég sok férfi van, aki abból él, hogy nők titkos szexuális vágyait elégíti ki. És nem csak magányos nők vesznek igénybe ilyen szolgáltatást, hanem férjnél lévők is.
2020. nov. 3. 05:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!