Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Akik a saját nemükhöz jobban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik a saját nemükhöz jobban vonzódnak mindig úgy érzik, hogy a saját nemük vonzza őket vagy van mikor az ellenkező inkább?

Figyelt kérdés
Szóval úgy értem, hogy őket nézik meg jobban, mindig erősebb a vonzalom a saját nemük iránt?

2020. okt. 20. 17:30
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
A kérdésedben benne van a válasz... aki a sajátjáthoz vonzódik jobban az értelemszerűen azt nézi meg. Akikre te gondolsz azok kb. középen vannak a Kinsey skálán, hol ide, hol oda ingadoznak és egyszer ez, egy másik "hangulatukban" életszakaszukban meg a másik nem vonzóbb neki szexuálisan.
2020. okt. 20. 17:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én más biszexektől is hallottam, hogy van hogy egy héten pasit szeretnének, másik héten már nőt.Teljesen normális, de olyat is ismerek, aki kényelem szempontjába jobban szeret heteró kapcsolatba lenni.Mindenkinél más és idővel változhat.
2020. okt. 20. 18:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
sokáig küzdöttem ellene mire elfofadtam hogy fiuk is érdekelnek.
2020. okt. 20. 18:20
 4/4 anonim ***** válasza:
87%
Régen csak a fiúk vonzottak, aztán rájöttem , beismertem magamnak hogy kicsit a lányok is. Aztán évről évre egyre inkább a lányok, amikor először lefeküdtem egy lánnyal, akkor rájöttem hogy sokkal jobban élvezem velük a szexet. Nem mondom magam teljesen leszbikusnak, mert a fiúk is nagyon be tudnak jönni, de egy ideje már a lányok jobban megmozgatnak.
2020. okt. 20. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!