Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex fiúkat kérdeznék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex fiúkat kérdeznék arról, hogy ti megcsaljátok-e a barátnőtöket fiúkkal vagy hűségesek vagytok-e hozzá?

Figyelt kérdés

2020. okt. 19. 13:39
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
nem félsz, h elkap valamit?
2020. okt. 19. 17:57
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta a barátnőm, hogy fiúval nyugodtan. Bár azóta még nem volt
2020. okt. 19. 18:08
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem tudnám megcsalni azt, akit szeretek.
2020. okt. 19. 19:47
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Aki tényleg bi mint én is, annak ha van barátnője ha nincs, a vágyakozás ott van benne mindig a saját nemű íránt!

Hiába van barátnőm aki jelen esetben max kielégítő az ágyban, hiányozna a pasi ha nem lenne!

Viszont tiszta lapokkal játszom mindig, mindig színt vallok a szexuális beállítottságomról

2020. okt. 20. 01:54
 15/21 A kérdező kommentje:
Kedves 14-es! Ez azt jelenti, h meg is csalod?
2020. okt. 20. 07:24
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne következtess semmire az itteni válaszokból. Az hogy megcsal vagy nem, teljesen a személyiségétől függ. Ha megcsal férfivel akkor nővel is megteszi/megtenné, tök mindegy hogy hetero vagy bi.

Én meleg srác vagyok, volt biszex barátom, nem csalt meg soha se lánnyal se fiúval. (De féltékeny voltam én is meg önbizalomhiányos és ez is közrejátszott végül a szakításban).

2020. okt. 20. 07:39
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Szoptam mar sracot ugy h volt bnom
2020. okt. 21. 21:00
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem csaltam még soha, elfojtottam magamban, akkoriban ez nem esett nehezemre(annyira). Kár volt, ugyanis mint kiderült, az a ri🖕banc szó szerint amerre járt meg*@szták.
2020. nov. 1. 21:41
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha nagy a vágy akkor lehet akármekkora a szerelem,a testiség felülírja!Ettől még lehet jó a kapcsolat.Saját tapasztalat.40F,enyhén biszex..
2020. dec. 3. 21:57
 20/21 A kérdező kommentje:
Ez nekem csak azért fura, mert heteróként ennyi erővel nekem is meglehetne a vágy, hogy félredugjak, de nem teszem. Észreveszem, ha egy srác helyes vagy vonzó, de pont nem érdekel, nem érzek más iránt semmiféle egyéb vágyat...csak az iránt, akivel együtt vagyok. Mivel más akkor biszexnek lenni? Vagy ti ezt egy ilyen "ütőkártyának" használjátok és, hogy akkor többet szabad, mint a heteró párotoknak, csak mert biszexek vagytok?
2020. dec. 3. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!