Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Érezhetek vonzalmat egy lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezhetek vonzalmat egy lány iránt, úgy hogy nem vagyok leszbikus és biszexnek sem tartom magam?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm már több éve ismerjük egymást. Gyakran van vele szexuális álmom és vonzó számomra szexuálisan is, amit szerintem ő is sejt. A barátnőm meleg, régebben volt pár "kalandunk" de számomra inkább csak a "kipróbálás" állt mögötte, megbeszéltük hogy ennek nem adunk jelentőségét. Most már máshogy látom és rá jöttem nekem ez talán többet jelentett...

A gond ott van hogy nekem párom van, eljegyzett, mégis gyakran azon kapom magam, hogy a barátnőmon jár az eszem. Azt hiszem kezdek megőrülni. Tanácsokat kérnék.

23/ L

2020. okt. 17. 11:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

ezzel az tagadással csak magadat vered át. vagy legalábbis nevetségessé teszed magad.

Biztos "kényelmesebb" érzés lenne full heterónak lenni, de nyilvánvalóan nem az vagy. Ez már akkor eldőlt, mikor "kalandoztál" a barinővel.

Egyszerűen és tömören:

heteró = csak az ellenkező nemhez vonzódik

biszex = az azonos nemhez is vonzódik

Teljesen lényegtel, hogy téged csak ő izgat fel, hogy nem akarsz kapcsolatot. Izgat a világon EGY lány is szexuálisan? Akkor már kiestél a heteró zónából...

2020. okt. 17. 15:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Sztem azért csak vele vonzódsz, mert vele voltak már történések, amik meggyújtották a tüzet.
2020. okt. 17. 16:05
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért vonzódom még mindig hozzá, magamnak sem tudom megmagyarázni. Talán a sok év alatt felépült bizalom miatt.

De tudom,ha valaki más próbálkozna be nálam, vagy közeledne, olyan értelemben, egészen biztos, hogy úgy viselkednék, mint a többi hetero. Egyszerűen taszít és nem tudnám megtenni.

Mégegyszer írom félreértés ne essék semmi bajom a melegekkel.

2020. okt. 17. 18:04
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem hisszük, hogy bajod lenne a melegekkel. Csak magadat nem akarod bi-nek hinni, mert azt nehezebb lenne megélni.

Nincs amit magyarázkodni, drága... hogy a bizalom így és úgy... gondolj bele, egy férfihoz hosszútávon azért vonzódsz, mert van egy felépült bizalom, kötödés, és nem azért, mert ő egy hímnemű egyed. a barátnődhöz sem azért vonzódsz, mert ő egy lány, hanem mert annyira megszeretted emberileg, hogy szexuálisan is elkezdted vonzónak találni. csakhogy egy heteró nőnél ez nem fog megtörténni, bármilyen szoros is a baráti kapcsolat. nálad nemhogy kialakult a vonzalom, de még teret is engedtél a dolognak, és évek után is vonzódsz hozzá... remélem érzed a különbséged. tőlem tagadhatod a biszexualitásodat, de hogy heteró nem vagy az is biztos.

2020. okt. 17. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!