Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Érezhetek vonzalmat egy lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezhetek vonzalmat egy lány iránt, úgy hogy nem vagyok leszbikus és biszexnek sem tartom magam?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm már több éve ismerjük egymást. Gyakran van vele szexuális álmom és vonzó számomra szexuálisan is, amit szerintem ő is sejt. A barátnőm meleg, régebben volt pár "kalandunk" de számomra inkább csak a "kipróbálás" állt mögötte, megbeszéltük hogy ennek nem adunk jelentőségét. Most már máshogy látom és rá jöttem nekem ez talán többet jelentett...

A gond ott van hogy nekem párom van, eljegyzett, mégis gyakran azon kapom magam, hogy a barátnőmon jár az eszem. Azt hiszem kezdek megőrülni. Tanácsokat kérnék.

23/ L

2020. okt. 17. 11:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik, a "biszexnek sem tartom magam" állítást felül kellene vizsgálni.
2020. okt. 17. 11:48
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ehhez így kicsit rohadt nehéz lenne heteroszexuálisnak lenni.
2020. okt. 17. 11:56
 3/14 A kérdező kommentje:

A félreértések elkerülése érdekében. Nem tudnék vele elképzelni egy kapcsolatot. Gondolom itt most együttélés, gyerek örökbe fogadása stb. "Csupán" szexuálisan vonzódom hozzá, nem tudom miért. Másoknál nincs így. Nem fognak meg a lányok és nem is érdeklődöm irántuk.

Egyedül csak iránta érzek ilyesmit, a múltban történt események miatt.

2020. okt. 17. 12:01
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Nagy a társadalmi nyomás, hogy mindenképpen úgymond “heterónak” cimkézd magad, mert jujjujjuj mi történik, ha megcsókolsz egy lányt... elmondom, mi történik: ugyanaz, mint ha egy fiút. Bizsergető, izgató. Ne szégyelld azt, aki vagy. Persze az gond egy kicsit, hogy pasid van és mellette álmodozol egy másik emberről... változik az ember lánya.
2020. okt. 17. 12:08
 5/14 A kérdező kommentje:

A párom tud ezekről a dolgokról amik régebben a barátnőm és köztem történtek. Tiszta lappal indítottuk a kapcsolatunkat.

A gond nálam ott van, hogy egyedül csak is kizárólag a barátnőm iránt érzek ilyesmit, más lányok nem vonzanak sem szexuálisan sem sehogy.

Gondolom ha valami biszexualitás lenne bennem, akkor azért az már jóval előtte és más lányok iránt is jelentkezett volna. Vagy nem feltétlenül?

2020. okt. 17. 12:13
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
Nem feltétlenül. Sok nőben csak 20 vagy akár 30 évesen jön elő ez a vágy. És sokszor csak konkrét személyhez kötődik. Szerintem nem kell ezt túlkombinálni. Ugyanúgy járj el, mintha mind a kettő pasi lenne. Mit tennél ilyen esetben?
2020. okt. 17. 12:27
 7/14 A kérdező kommentje:
Mivel a barátnőmmel nem tudnék elképzelni közös jövőt, és csak szexuálisan vonzódom hozzá ami azután, hogy már tudom hogy milyen és nem rejtély már többé, gondom nem vonzana már úgy mint azelőtt... Egyértelműen a jelenlegi párommal maradnék.
2020. okt. 17. 12:35
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Tisztázzunk rögtön valamit: a szexuális irányultság nem függ össze teljesen a párkapcsolattal. Simán lehetsz biszexuális, vonzódhatsz szexuálisan lányokhoz úgy is, hogy közben eggyel se bírnál járni.
2020. okt. 17. 14:20
 9/14 A kérdező kommentje:

De én nem A lányokhoz vonzódom, hanem EGY lányhoz. Egyetlen egy konkrét személyhez. Ha ugyanezeket a dolgokat másokkal képzelem el mint vele, még a gondolatátol is irtózom...

És most bocsánat nem vagyok homofób, és senkit sem akarok megbántani.

2020. okt. 17. 14:26
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

És? Attól még lány.

Képzeld el, senki se vonzódik mindenkihez. Egy melegre se lehetne rátukmálni minden pasit csak azért, mert meleg.

2020. okt. 17. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!