Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Transz lányok, akad köztetek full vagy majdnem full aktív?
Kicsivel kevesebb jön és átlátszóbb, érzékenyebb tőle jobban. Passzivként az együttlétet jobban élvezem mint előtte, legalábbis nekem jobb.
#15.nek: Sajna a természetes úton úgy működik hogy vagy ez, vagy az.. szóval ha aktív akarsz maradni, maradnak a műtétek ahol a nemiszervhez nem nyúlnak..ha terápián hormonokat szedsz, idővel nem fog felállni, csak passzív szerepre leszel alkalmas (de az intenzívebb érzéssé válik, tapasztalat😅), és mivel a herék feleslegesen termelik a tesztoszteront (mivel kell ez ellen blokkolót is szedni, hogy a női hormonnak legyen hatása) el kell távolítani a heréket mert súlyos károkat okozhat a máj-vese szervekben.. viszont ha már el van távolítva élet végéig kell szedni a hormonokat hogy valamilyen hormon tartsa össze a szervezetet, különben nagyon fiatalon is kialakulhat durva csontritkulás aminek még vannak továbbá súlyosabb "szövődményei", persze ez akkor következik be ha valaki felelőtlenül felhagy a hormonok szedésével, úgy hogy közben kasztrálva is van, nem termel semmilyen hormont a szervezete.
Akikre te gondolsz egyébként ők valahogy másképp változtatnak a külsejükön. Mellplasztika, egyéb plasztikai alakformáló, vagy esztétikai műtétek aki aktív is akar maradni annak kerülnie kell a hormonokat.
Ezeknél a kérdéseknél mindig bajban vagyok, nem tudom kinek szólnak.
A transzvesztita fiú az aki lánynak öltözik.
Ez alapján a transzvesztita lány aki fiúnak öltözik.
Szóval kire vonatkozik akkor a kérdés?
😵
Van Transzvesztita és van Transzexuális, hatalmas a különbség a 2 között.
Maradjunk a biológiai férfi nemnél
Transzvesztita az aki férfiként nőnek öltözik be alkalmanként de nem érzi magát nőnek csak szereti felvenni a női ruhákat.
A Transzexuális pedig az aki férfi testbe született de teljesen nőnek érzi magát, (fordított helyzetben is létezik, hogy nőként születve férfinak érzi magát) - hormonokat szed/esztétikai műtéteket vállal hogy jobban érezhesse magát azként akinek érzi magát..
én transzlány vagyok (nem travi, az a transzvesztita), ha van kérdés válaszolok kérdésekre.
transzlány - fiúból lány,
transzfiu - lányból fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!