Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Transz lányok, akad köztetek full vagy majdnem full aktív?
Kerek 12 honapja vagyok hormonon, tobb, mint fel eve pedig muteti kasztralasom is volt (nincsenek hereim, de minden mas megmaradt).
Ugyanannyira merev tudok lenni, mint a hormon elott, a kulonbseg annyi, hogy spontan merevedesem nincsen, illetve sokkal erzeketlenebb a makkom. Legalabb 2-3 percig kell maszturbalnom, hogy felalljon es elmennem is sokkal nehezebb, illetve nyilvan a herek/tesztoszteron hianya miatt 1-2 csepp elovaladekot elvezek.
(Privit nem kerek, nem vagyok aktiv, de szeretek magamhoz nyulni)
#2es vagyok
#7 nekem puhul hormonok után, úgy tűnik egyéntől függ ez is kinek hogy működik utána.
Sziasztok,
Az érintett válaszolóktól kérdezem, hogy az orgazmust illetően tapasztalatok-e változást?
Egyszer azt olvastam, hogy hosszabbá és intenzívebbé válik a hormonkezelést követően.
Csak kíváncsi vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!